tassoss Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Προσπαθώντας να μειώσω τον θόρυβο από την κάσσα (μιας και οι ώρες που μελετώ είναι από τις δέκα το βράδυ μέχρι τη μία ή δυο μετά τα μεσάνυχτα) σκέφτηκα να συνδέσω το πεντάλ του hi-hat (FD-8) για κάσσα, αλλά χωρίς τελικά να έχω κανένα αποτέλεσμα. Τελικά, η σκέψη μου είναι σαχλαμάρα, ή κάνω κάτι λάθος; Το set που έχω είναι μια TD-9KX με hi-hat VH 11. Help me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Θα λειτουργήσει αλλά η αίσθηση δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή ενός πεταλιού αφού δεν υπάρχει η επαναφορά του ελατηρίου(είναι πολύ μικρότερη) συν το γεγονός ότι ίσως το χαλάσεις πριν την ώρα του γιατί δεν είναι φτιαγμένο για αυτή την χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassoss Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OK. Άσχετα από την αίσθηση όμως, δεν θα έπρεπε να λειτουργήσει; Αυτό που έκανα ήταν να το συνδέσω στην είσοδο AUX. (Το πεντάλ λειτούργει κανονικά, αν το συνδέσω με το Hi Hat) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Δεν εχει σημασια σε ποια εισοδο θα το συνδεσεις αλλα τι ηχο θα σεταρεις απο τον εγκεφαλο να σου βγαζει το pad αυτο Οπως ειπωθηκε ομως θα το χαλασεις Βαλε καλυτερα ενα πανακι και αυξησε την ευαισθησια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση