Superfunk Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Από τα γραφόμενα στον τύπο, συμπεραίνω πάντως ότι είναι καλύτερη από την ver. 1 φυσικα και ειναι...καλυτερη τα ΧΡΩΜΑΤΑ ειναι ΠΟΛΥ ωραιοτερα,εχει round lam rosewood board (παντω προτιμουσα της strat με rw ) & εχει και binding! ;D η κιθαρα κυκλοφορει...χρονια τωρα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Και επειδή η συνωμοταξία των κιθαριστών είναι κατά το μάλλον ή ήττον συντηρητική, όπως δεν αποδέχτηκε τις bound strats στα '60'ς έτσι θα γίνει και τώρα. (Ούτε σε μένα άρέσουν). >:( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mind_victim Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Από τα γραφόμενα στον τύπο, συμπεραίνω πάντως ότι είναι καλύτερη από την ver. 1 φυσικα και ειναι...καλυτερη Πάντως, μια σύγκριση που έκανα στην Fender για τα δύο μοντέλα ανακαλύπτω ότι είναι ίδιες κιθάρες με την διαφορά του rosewood στην ver.2 κ τίποτα άλλο. Άρα μάλλον η κουβέντα ξαναγυρίζει στο rosewood ή maple πράγμα που τελικά δεν οδηγεί πουθενά. Πάντως κατά καιρούς έχω διαβάσει κ ακούσει για διάφορες καστομιές που έχει επάνω αυτό το μοντέλο κ δεν ξέρω τι αληθεύει. Μπορεί να τις συνοψίσει κάποιος κάτοχός της?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 μου περασε η ιδεα να αλλαξω την δικη μου και να παρω την rosewood εκδοση. ομως οχι! ειμαι υπερ του maple επειδη η αλλη μου στρατ ειναι rosewood. θα την ακουσω ομως στην 1η ευκαιρια που θα βρεθω εκτος νησιου... ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Πάντως κατά καιρούς έχω διαβάσει κ ακούσει για διάφορες καστομιές που έχει επάνω αυτό το μοντέλο κ δεν ξέρω τι αληθεύει. Η rosewood έχει πιο hot bridge μαγνήτη. Πέραν αυτού (και του μπράτσου βεβαίως) δεν ξέρω άλλες διαφορές. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mind_victim Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Εννοώ για τις καστομιές της Eric Johnson (ver.1 k 2) σαν μοντέλο ότι αφορά στην κατασκευή της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση