skantzos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 η μι μπάσα τρίζει κάπως εύκολα, δεν μπορώ να κατέβω σε action γιατί στα τάστα 1-11 περίπου η χορδή θα σέρνεται, αλλά γενικά δεν είναι κι άσχημα τα πράγματα Εγώ θα σε καταλάβω φίλε μου εγώ θα σου πω μια φιλική κουβέντα η πρώτη μου κιθάρα στο 8 τάστο στη σολ έχει κάνει γούβα το σιδεράκι και πάντα ακούγεται σαν σιτάρ εκεί και κουβαλάει μόνο μία 10ετία. ??? τα τάστα φτιάχνονται όμως "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Αμα δεν σε τρελαινει ασε το ετσι! αλλιως βρισκεις πολυ φθηνοτερα ειδικα stratocasterομπρατσα! ;D το παλιο μην το καψεις κανε το κρεμαστρα ή δωστο μου :) και οτι αλλο σπασμενο χαλασμενο παιδια σε μενα! :D :D :D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Ειναι δικια σου δημιουργια αυτη Mariopol? :o Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Ειναι δικια σου δημιουργια αυτη Mariopol? :o ναι φιλε μου! http://mario-art.blogspot.com/search/label/2003-04 δυστυχως δεν μου καθονται ευκολα σπασμενα και χαλασμενα κομματια ! και θα αρχισω να ζητιανευω στο forum! ;D σορρυ για το off topic www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 το μπρατσο εχει "στριψει",αλλαξε το. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 το μπρατσο εχει "στριψει",αλλαξε το. +100...μονο αλλαγη. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 και δε μου λέτε, μια ερώτηση λόγω κρίσης :) ένα rockinger πώς θα κάθεται; και μια ιερόσυλη ερώτηση; ένα rockinger τελε πώς θα κάθεται; ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 και δε μου λέτε, μια ερώτηση λόγω κρίσης :) ένα rockinger πώς θα κάθεται; και μια ιερόσυλη ερώτηση; ένα rockinger τελε πώς θα κάθεται; ;) Φέρτη αύριο το απόγευμα στον Yann, να το δοκιμάσουμε, να σου φύγει και η περιέργεια. Έχει αφήσει εκεί ο Αλέξανδρο ένα μπράτσο για δοκιμές. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Φέρτη αύριο το απόγευμα στον Yann, να το δοκιμάσουμε, να σου φύγει και η περιέργεια. Έχει αφήσει εκεί ο Αλέξανδρο ένα μπράτσο για δοκιμές. αυτό που έχει αφήσει ο Αλεχάντρο δεν είναι ροκινγκερ (ούτε μπράτσο είναι αλλά τεσπα:) ) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 ούτε μπράτσο είναι αλλά τεσπα Θα εκπλαγείς όταν τελειώσουμε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση