skantzos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Το ταλαίπωρο το μπράτσο της 18χρονης στρατ μου (που έχει ήδη φάει μια ψιλοεπισκευή) έχει ένα θέμα: γύρω στο 12ο τάστο από τη μεριά των μπάσων έχει ένα απότομο "κατέβασμα", το οποίο μάλιστα χειροτερεύει αν σφίξω τη βέργα Αυτή η φωτογραφία το δείχνει λίγο χειρότερο από ότι είναι, αλλά παίρνετε μια ιδέα: Γύρω στο 12ο τάστο το μπράτσο έχει ένα αδυνάτισμα, ενώ και τα νερά στρίβουν λίγο, οπότε μάλλον είναι το αδύνατο σημείο του (κι αυτό είναι μείον του :( ) Εδώ προσπάθησα να δείξω ότι έχει ένα μικρό "μπάσιμο" και από το πλάι Εδώ φαίνεται από τη μεριά της γέφυρας Καμιά ιδέα; καμιά κουβέντα παρηγοριάς; κανένα φιλικό χτύπημα στον ώμο; :-\ Και κάποτε σκεφτόμουνα και μήπως την πουλήσω, αλλά έτσι δε θέλω να ψάχνω βέβαια για κανένα κορόιδο να του την πουλήσω για ντουφέκι... "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Φίλε στην θέση σου θα πήγαινα σε μάστορα να μου φτιάξει καινούριο μανίκι (περίπου 350€ κοστίζει), ή θα αγόραζα έτοιμο από κάποιο site και θα το αντικαθιστούσα (πάλι κάπου στα 350€). Έχω την αίσθηση ότι το πρόβλημα δεν διορθώνεται αλλιώς. Πάντως δεν είναι τραγικό το ποσό που πρέπει να επενδύσεις για να την κάνεις και πάλι καινούρια :) http://www.myspace.com/headcleanerband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hetaios Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Εγώ θα σε καταλάβω φίλε μου εγώ θα σου πω μια φιλική κουβέντα η πρώτη μου κιθάρα στο 8 τάστο στη σολ έχει κάνει γούβα το σιδεράκι και πάντα ακούγεται σαν σιτάρ εκεί και κουβαλάει μόνο μία 10ετία. Απάντηση αλλαγή μπράτσου και κάψε το παλιό μην το βλέπεις και μαραζώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Μπορεις να παρεις ενα πολυ καλο μπρατσο και με λιγοτερα απο τα 350 που ειπε ο Grinder. Βρες ενα με τα μεγεθη/ξυλα/φινιρισμα που θες και καντο τραμπα με το τωρινο, το οποιο κρατας για λογους πληρωτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 εγω λεω να την κρατησεις οπως ειναι! ετσι και αλλιως ειναι χαλια η κιθαρα σου! :P :P :P πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Αν επηρεάζει τον ήχο ή σε δυσκολεύει στο παίξιμο δε μας είπες. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Αν επηρεάζει τον ήχο ή σε δυσκολεύει στο παίξιμο δε μας είπες. Ακριβώς. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Περα απο την (οχι και τοσο ωραια) αισθητικη πλευρα, εχεις αντιμετωπισει προβληματα buzzing ή με το playability? Θα μου πεις εχεις προβληματα οταν σφιγγεις τη βεργα... Αν ομως ακουγεται και παιζει καλα (και δεν ειναι η βασικη σου κιθαρα) αστην οπως ειναι..! ;) Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Μπορεις να παρεις ενα πολυ καλο μπρατσο και με λιγοτερα απο τα 350 που ειπε ο Grinder. Βρες ενα με τα μεγεθη/ξυλα/φινιρισμα που θες και καντο τραμπα με το τωρινο, το οποιο κρατας για λογους πληρωτητας. Όντως από την Rockinger κάνεις την δουλειά σου και με λιγότερα από 200€ http://www.rockinger.com/index.php?lang=DEU&list=WG034 http://www.myspace.com/headcleanerband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Εγω παντως χαλιεμαι οταν σε μια κιθαρα δεν παιχαινει ασιθητα το μανικι (ή ακομα χειροτερα, μενει ιδιο) κοντα στο 12ο και κατω. Σε κιθαρα που μαλιστα λεπταινει, μαλλον θα παθαινα αναφυλαξια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση