Evilnye Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Η ρούμπα είναι τέλεια!! :D Άκουσα κ του Korgious. Καλά σου λένε ολοκλήρωσέ το!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Ολοκληρωμενο ειναι. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 To κομμάτι του Korgious μου φερε κάτι σε Marc Cohn ο οποίος σημειωτέον μου αρέσει πάρα πολύ. Πολύ όμορφο. Τέλειωσέ το please ....... Δημιουργεί παραπληροφόρηση ο οντιοκώστας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 ??? δεν ξερω.Παντως ολοκληρωμενο ειναι.Μηπως εννοει να ενορχηστρωθει. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Λοιπόν, μιλάω αυστηρά προσωπικά. Είναι πάρα πολύ όμορφη μελωδία και καταπληκτικό παίξιμο. Θα το πήγαινα λίιιιγο πιο σιγά. Κρατάω τις βασικές μελωδίες για intro, bridge και inbetween verses. Φτιάχνω στίχους τους οποίους τραγουδάω με συνοδία ακκόρντων μόνο, ανάμεσα στις προαναφερόμενες μελωδίες. Μία ενορχήστρωση ΛΙΤΗ με προσοχή στις δυναμικές (το παίξιμο σου τις έχει). Τότε θα είναι ολοκληρωμένο. Για μένα που είμαι θύμα του marketing και άσχετος (το πρώτο πρόσωπο στα παραπάνω είναι ενδεικτικό καθότι αδυνατώ να πραγματοποιήσω οιοδήποτε από τα προτεινόμενα στάδια "ολοκλήρωσης"). Και βέβαια δεν χρειάζεται να με παίρνεις τοις μετρητοίς. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Στα υπ'όψιν λοιπον φιλε μου.. :D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση