THEOD Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Το ακουσα ειδη 2 φορες ειναι πολυ καλος και ο ηχος και οι δυναμικές Δικια σου μουσικη ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 το θεμα ειναι του Theod. Απλα..μου ζητησε κατι δικο μου..και ειναι το μονο που χω στο κινητο μου. Εμενα δεν μου αρεσω ετσι οπως εχω απογινει. Ασχολουμαι με αλλα θεματα πλεον. Απλα οταν απομονωνομαι ειμαι στην instrumental εποχη μου και στις εικονες μου. Αυτα...ευχαριστω για τα σχολια. Καλες μουσικες. Καλη ζωη.Αγαπη στην αισθητικη της ομορφιας. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Korgious ειμαι φαν ανεβασε και αλλα οταν μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Παιδιά, εσείς οι δύο μας ψιλοδουλεύετε νο; ;) Για αυτό που ανέβασε ο THEOD δεν έχω να πω κάτι. Δεν το μπορώ το είδος αυτό. Οπότε άσε τα drum 'n' bass και δώσε bebop και ρούμπες στο λαό. :) Του korgious με το πιάνο εξαιρετικό. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 δώσε bebop και ρούμπες στο λαό. :) Ρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Βρήκα κατι ηχογραφημένο σε ενα ξενοδοχείο που παίζουμε με 1midi κιθαρα κρουστα και μπασο τελείως αυτοσχέδια afroroumba αφιερωμενο στον Jazzjoker st_thomas.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Οκ. Πού είναι αυτό το ξενοδοχείο ρε παιδιά; Θέλω να έρχομαι κάθε βράδυ για τα ποτά μου. Άμα είναι παίρνω και δωμάτιο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Πολύ όμορφο και ενδιαφέρον κομμάτι. Έχεις και τίποτε σε πιο trip hop σκηνικό; Δε μπόρεσα να ακούσω τα του Korgious και το 2ο που ανέβηκε πάλι από τον theod. Θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 To κομμάτι του Korgious μου φερε κάτι σε Marc Cohn ο οποίος σημειωτέον μου αρέσει πάρα πολύ. Πολύ όμορφο. Τέλειωσέ το please ....... Το πρώτο του theod ........... οκ.......ish To δεύτερο διασκεδαστικότερο . Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Jazzjoker audiokostas Evilnye ευχαριστώ . αλλα ο Korgious αλα τα λεφτα :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 σταματα βρε....θα μας παρεξηγησουν..θα νομιζουν οτι ευλογαμε το γενια μας και ο ενας ''σπονσοραρει τον αλλον''..Ας μεινει εδω το θεμα.Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Ειλικρινα ευχαριστω. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση