THEOD Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Γεια σας Ψάχνοντας για αλλη μια φορά το συρτάρι μου βρήκα κατι που είχαμε ηχογραφήσει πριν περίπου 17 χρόνια. Μια περιοδος που ακουγαμε σαν τρελοί can και οτι ποιο ψυχεδελικό μπορούσαμε να βρούμε . η ποιότητα ηχογράφησης ειναι αντίστοιχη με τα μηδαμινά μεσα που ειχαμε εκεινη την περίοδο Καλή ακρόαση :) tripping_fluid.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Τι συρταρι ειναι αυτο ??? http://piniotis.gr/catalog/images/product/25f384d704066e8da1edbc394918ece0.jpg σε παω. ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Βρήκα και αυτο στο μαγικό συρτάρι :-X :-X :-X :-X :-X :-X http://animal-world.com/encyclo/featured_pets/Critters/Darla/BabyAndMom_.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Μην το παμε οφτοπικ..αν και μεχρι στιγμης εγω κι εσυ ειμαστε.. 8) Ασε τα ποντικια...και κανε εκκαθαριση του συρταριου..μην σου πω επαναενορχηστρωση των ηδη υπαρχοντων μουσικων σου θεματων. Εγω πληρωσα σε επαγγελματικο στουντιο και ολα μου τα θεματα πλεον δεν ειναι σε συρταρι. Μια ιδεα απλα..μιας και εισαι στα γουστα μου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Korgious Ανέβασε κατι δικο σου να ακούσουμε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Αναεινατε.Ειμαι εκτος οικιας. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Αναεινατε.Ειμαι εκτος οικιας. Μεσω bluetooth.Pno_track1.mp3 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Korgious Εισε σούπερ μου αρέσει πολυ η ροη στο παίξιμό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 προσπαθω.. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 προσπαθω.. φαντασου δηλαδη και να προσπαθουσες περισσοτερο.... ;D τρελλο παικτρονι εισαι φιλος... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση