Evilnye Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Κατά τη γνώμη μου τίποτα δεν παρέχει εγγυήσεις. Σίγουρα η οικογένεια κάνει τη διαφορά. Αν μη τι άλλο με πάρα πολλά παιδιά από τα ίδια σχολεία τελειώσαμε άλλα κατάλαβα εγώ άλλα αυτά. Αλλά για μένα είναι ανεκτίμητο το να είμαι σε ένα σωστό περιβάλλον και να μου δίνονται όσο περισσότερες δυνατότητες και ερεθίσματα είναι δυνατόν. Θεωρώ ότι σε ένα παιδί που θέλει και μπορεί προσφέρει τα άπειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Αλλά για μένα είναι ανεκτίμητο το να είμαι σε ένα σωστό περιβάλλον και να μου δίνονται όσο περισσότερες δυνατότητες και ερεθίσματα είναι δυνατόν. Θεωρώ ότι σε ένα παιδί που θέλει και μπορεί προσφέρει τα άπειρα. Είναι γιατί είσαι κορίτσι. Στα αγόρια είναι πολύ συγκεκριμένα και ιδιαιτέρως περιορισμένα τα ερεθίσματα. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Προφανώς και δεν έχεις δίκιο. Φυσικά, και το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά σου....Ειναι τεράστιο λάθος, να τα αντιμετωπίζεις με το καλημέρα σαν έξοδο. ΥΓ Να υποθέσω ότι δεν έχεις παιδιά.... Βρε συ με παρεξήγησες. Μεταφέρω καυστικά τα κίνητρα όσων γονέων ήξερα που έστελναν τα παιδιά τους στο ιδιωτικό. Δεν έχω παιδιά αλλά προσφέρομαι να με υιοθετήσεις ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Δεν έχω παιδιά αλλά προσφέρομαι να με υιοθετήσεις ;D Εδώ κάνω αμάν να διώξω τα δικά μου...να πάρω εσένα που δε σε φτάνουν 10 χάμπουργκερ στη καθησιά σου....άσε που θα μου πίνεις και τις μπύρες μου!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Κατά τη γνώμη μου τίποτα δεν παρέχει εγγυήσεις. Σίγουρα η οικογένεια κάνει τη διαφορά. Αν μη τι άλλο με πάρα πολλά παιδιά από τα ίδια σχολεία τελειώσαμε άλλα κατάλαβα εγώ άλλα αυτά. Αλλά για μένα είναι ανεκτίμητο το να είμαι σε ένα σωστό περιβάλλον και να μου δίνονται όσο περισσότερες δυνατότητες και ερεθίσματα είναι δυνατόν. Θεωρώ ότι σε ένα παιδί που θέλει και μπορεί προσφέρει τα άπειρα. Η συζήτηση μπάζει εξ αρχής, παιδί στην Ελλάδα; Μόνος μου μπορεί και να μη μεταναστεύσω, αλλά αν είναι να κάνω παιδί έχω φύγει σίγουρα. Εδώ δε μπορούμε να κάνουμε φυσιολογικό τοκετό γιατι... συμφέρει η και$αρική, στα σχολεία κολλάτε; :D "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Τα παιδιά δεν είναι έξοδα. Αλλά τα παιδιά έχουν έξοδα. Και όποιος το αρνείται είτε είναι λεφτάς είτε εθελοτυφλεί. Από την άλλη δεν προτίθεμαι να πληρώσω για να παρκάρω σε κάποιον άλλο την υποχρέωση που έχω εγώ απέναντι στα παιδιά μου να ενσκύψω να εκπαιδεύσω και να εκπαιδευτώ. Αλλά ο Jasse το είπε αλλιώς.... ;) Εδώ δε μπορούμε να κάνουμε φυσιολογικό τοκετό γιατι... συμφέρει η και$αρική, στα σχολεία κολλάτε; :D Και εκεί υπάρχουν τα αξιοπρεπή δημόσια ;). Το θέμα ξενοδοχείο μαιευτήριο είναι άλλη μια Ελληνική πατέντα. Τα οποία βέβαια στην πρώτη δυσκολία σε στέλνουν σε δημόσιο. Ασε που η καισαρική ΔΕΝ συμφέρει. Απλώς τα κονομάνε (οι με ραντεβού (!!) ξεγεννώντες) Ελληνες μαιευτήρες. Για αυτό έχουμε και υπερδιπλάσιο αριθμό καισαρικών στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Αλλά ο Jasse το είπε αλλιώς.... ;) Και δεν είχε δίκιο. Τα παιδιά δεν είναι έξοδα. Αλλά τα παιδιά έχουν έξοδα. Και όποιος το αρνείται είτε είναι λεφτάς είτε εθελοτυφλεί. Κανείς δεν αρνείται κάτι το οφθαλμοφανές. Αλλα δεν σημαίνει και το ότι όποιος στέλνει τα παιδιά του στο ιδιωτικό είναι λεφτάς. Τα έξοδα, είναι (πρέπει να είναι) ανάλογα και με το βάθος της τσέπης μας. Από την άλλη δεν βλέπω γιατί να πρέπει να εκπαιδευτώ στη Χημεία...αυτό δεν το κατάφερα να το κάνω ούτε όταν έπρεπε! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Τα διαβάζεις ΟΛΑ λάθος. Γιατί ; Στραβή μέρα ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Τα διαβάζεις ΟΛΑ λάθος. Γιατί ; Στραβή μέρα ; Κατάλαβα ότι θέλεις να με βάλεις να διαβάσω Χημεία... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Από την άλλη δεν προτίθεμαι να πληρώσω για να παρκάρω σε κάποιον άλλο την υποχρέωση που έχω εγώ απέναντι στα παιδιά μου να ενσκύψω να εκπαιδεύσω και να εκπαιδευτώ. Άλλο το παρκάρω ξεφορτώνομαι το παιδί σε παιδικό σταθμό και άλλο του δίνω τη δυνατότητα να πάει σε ένα σχολείο που μπορεί να παρακολουθήσει μουσική, θέατρο, γυμναστική παράπλευρα και να δει αν αυτά έχουν κάτι που το ενδιαφέρει ή έστω απλά να διευρύνει τους ορίζοντές του. Προσωπικά Γυμνάσιο Λύκειο ιδιωτικό και λέτε εσείς ότι θέλετε. Και κλείνοντας δε θεωρώ πως τελειώνοντας εξυπακούεται το να πάει να σπουδάσει το παιδί. Από τη δική μου εμπειρία χίλιες φορές να πάει να δουλέψει 2 3 χρόνια να καθαρίσει/ πήξει το μυαλό του και μετά αμα θέλει να πάει να βρει τι θέλει να σπουδάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση