Προς το περιεχόμενο

amplitube vs rig (για χρηση δωματιου) και πεταμα ολα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλο αυτό δίνει μια εξαιρετική πιστότητα σε σχέση με έναν παρόμοια ηχογραφημένο  ήχο. Επίσης είναι αυτό που ακούνε οι θεατές στο live (ή θα θέλαμε να ακούνε, δεν έχουμε όλοι λεφτά για U87!).

Δεν είναι όμως αυτό που έχει συνηθίσει να ακούει ο κιθαρίστας on stage!  Wink Και, στις περισσότερες περιπτώσεις FRFR monitors η κατευθυντικότητά τους δεν είναι ίδια με μιας κιθαροκαμπίνας.

Αυτο ακριβως ηθελα να πω,σε ευχαριστω που το επεξηγησες με λεπτομερειες ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

δεν προκειται να παιξω Live  σε κανενα μαγαζι...η δουλεια μου ειναι τοσο απαιτητικη και εχει τοσο τρεξιμο που μετα βιας προλαβαινω να μελετησω φαντασου οτι 2 φορες την εβδομαδα δεν κοιμαμαι σπιτι μου και δουλευω και την επομενη γυρναω μεσημερι κομματια σχεδον αυπνος και πρεπει να μελετησω και για την δουλεια μου...γι αυτο και μιλουσα για guitar rig και τα αλλα του ιδιου στυλ γιατι εχοντας ελαχιστο χρονο μελετης χανω ακομα περισσοτερο για  ρυθμισεις και ανοιγοκλεισιματα εντασεις κλπ...θα μου πεις βεβαια γιατι τα αγορασα ετσι?γιατι το ειχα καπριτσιο απο πιτσιρικας και δεν ειχα την δυνατοτητα...

δεν προκειται να παιξω Live  σε κανενα μαγαζι...η δουλεια μου ειναι τοσο απαιτητικη και εχει τοσο τρεξιμο που μετα βιας προλαβαινω να μελετησω

Παναγιώτη, πάρε ένα μικρό boutique ενισχυτή 2-5 βατ,και μια καλή καμπινούλα 1/12

να περνάς καλά τον λίγο χρόνο που διαθέτεις για μελέτη.

Και διώξε ότι δεν χρειάζεσαι.

Αν ειναι να παιζεις για το κεφι σου , αυτα που λεει ο Μακης ειναι αρκετα.

Αν θες ομως να γραψεις και κανα κοματι στο pc , τοτε τα plugins θα σου κανουν τη δουλεια παιχνιδι.

Στα δικα μου αυτια απο ολα οσα κυκλοφορουν , το amplitube 3 της IK Multimedia , εχει τον καλυτερο ηχο.

Good luck  ;)

It's only Rock 'n' Roll .....................

Μια που μιλάμε για virtual προενισχυτές καμπίνες μικρόφωνα προενισχυτές κλπ.

Το ποιο αξιόπιστο μηχάνημα που άκουσα τελευταία.

Two Notes Torpedo

Εαν έχεις ακριβούς higain ενισχυτές και δεν διαθέτεις χώρο να τους ανοίξεις,

παίρνεις το Two Notes Torpedo και μπορείς να τους ανοίξεις τέρμα ή να κάνεις άψογη ηχογράφηση ότι ώρα γουστάρεις.

Δυστηχώς τα καλα μηχανήματα είναι και ακριβά,αλλα μπορείς να γλυτώσεις τα έξοδα για αγορά καμπίνας,μικροφώνου,προενισχυτή μικροφώνου.

Η Τεχνολογία τρέχει με 1000 αλλά είναι ακριβή.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου