marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Μάραθε ρίξε τ' άρματα δεν είναι δω Παρίσι εδώ σαι σκλάβος του Superfunk του Yameth γιουσουφάκι Σ' αυτές τις ράχες τις ψηλές λεβέντες μου που πάτε, σας βλέπει ο γερο τσέλιγκας, τα νιάτα του θυμάται. Τσέλιγκα γερο τσέλιγκα του λέν΄ δυο Noizoπούλες, πόσες φορές ανέβηκες σ' εκείνες τις ραχούλες. "Πολλές φορές ανέβηκα με τον Audiokosta μα τώρα πια εγέρασα, δεν είμαι παλικάρι". To μπάσο του επούλησε...του μεινε το στυλιάρι Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 του λέν΄ δυο Noizoπούλες, Ναι, νομίζω δύο είναι όλες κι όλες .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Σ' αυτές τις ράχες τις ψηλές λεβέντες μου που πάτε, σας βλέπει ο γερο τσέλιγκας, τα νιάτα του θυμάται. Τσέλιγκα γερο τσέλιγκα του λέν΄ δυο Noizoπούλες, πόσες φορές ανέβηκες σ' εκείνες τις ραχούλες. "Πολλές φορές ανέβηκα με τον Audiokosta μα τώρα πια εγέρασα, δεν είμαι παλικάρι". To μπάσο του επούλησε...του μεινε το στυλιάρι Συγνωμη που γεμιζω ασκοπα ποστς αλλα μου βγαινει αυθορμητα.. ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΑΑ ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Ναι, νομίζω δύο είναι όλες κι όλες .... Τη μία ξέρω...η "άλλη" είναι κρυφή? Δεν νομίζω να εννοείς την "Αρσακειάδα"? ;D ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Τη μία ξέρω...η "άλλη" είναι κρυφή? Εγώ αδιαφορώ πόσες φορές τις ανέβηκε τις ραχούλες άρα μετράτε αλλού :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Και εδω θα δειτε τι συμβαινει οταν οι...εργατες καταλαμβανουν τα...εργοστασια :'( (ναι ξερω ειναι μ@&^ια που καθομαι και απανταω σε πολιτικο ποστ αλλα μου αγγιξε χορδη) υπαρχουν και αλλα παραδειγματα Superfunk http://www.youtube.com/watch?v=9UJ3BB35uwA καπου στο 5:10 ξεκιναν οι απαντησεις σου αν και για να εχεις πληρη εικονα θα επρεπε να το δεις ολοκληρο.... με καθε καλη διαθεση ;) Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 υπαρχουν και αλλα παραδειγματα Superfunk δηλ.αυτο για...καλο μου το δειχνεις? (γιατι για εμενα μου μοιαζει με τη κολαση του Δαντη....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 δηλ.αυτο για...καλο μου το δειχνεις? (γιατι για εμενα μου μοιαζει με τη κολαση του Δαντη....) τι σε χαλασε δηλαδη? Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Οι Kramer τον χαλάνε συνήθως. Μάραθε, gkou. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Μάραθε, gkou. Αυτή είναι περαστική...Πάρε και άλλο Μη με σκεπάζεις μαύρη γη άσε με για να ζήσω, έχω παιδιά πολύ μικρά για ν' αποκαταστήσω, (11 κιθάρες και 2 στα σκαριά...) να δω γαμπρό στο σπίτι μου, νυφούλα στην αυλή μου. Τη Gibson μου συλλεκτική, τι άλλο να ζητήσω Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις