Evilnye Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Δύσκολο το κόβω να ενοχλήθηκε το Καστελόριζο για την οικονομική κρίση. Εκτός κι αν ενόχληση εννοούμε το bowel movement. Δυσκολο το κόβω να μην... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Audiokosta, πάμε να πιούμε κανένα ούζο? Δεν μπορώ άλλη πίκρα σήμερα και δεν έχω διάθεση να δουλέψω... Ιδού... να ποιος ευθύνεται για την καταστροφή ;D Αντί να παράγει θέλει να πάει για ούζα και παρασύρει και άλλους μαζί του... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Ιδού... να ποιος ευθύνεται για την καταστροφή ;D Αντί να παράγει θέλει να πάει για ούζα και παρασύρει και άλλους μαζί του... Δεν είπα να πάμε Κολωνάκι να μας δούνε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Τα laptop και η τεχνολογία του wireless μου επιτρέπουν να σου πω ότι έχεις ήδη αργήσει. Πάμε για τα δεύτερα ......... Μελέτες μου μου απέδειξαν ότι αποδίδω μπαϊφάρ καλύτερα σε incentive induced περιβάλλον..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 είπαμε επιστροφή στη φύση....Μια χαρά.... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Superfunk, μόλις άκουσα ότι το ΚΚΕ ζητάει συστράτευση...μας χρειάζεται, πάμε? να θυμηθείς τα νειάτα σου? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Superfunk, μόλις άκουσα ότι το ΚΚΕ ζητάει συστράτευση...μας χρειάζεται, πάμε? να θυμηθείς τα νειάτα σου? Για να καταλάβουμε εξ εφόδου τα... ανάκτορα; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον Αγώνα για την πανάκριβη την καστομιά Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον Αγώνα για την πανάκριβη την καστομιά Μιλάει το ούζο...σε ζηλεύω...και εγώ λέω να αρχίσω την αντίσταση!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Ωραια ταινια ,παιζει και η Παπαρηγα μεσα! (στο 1.23) ;D ;D Και εδω θα δειτε τι συμβαινει οταν οι...εργατες καταλαμβανουν τα...εργοστασια :'( www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις