doubletrouble Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 μα το soft v δεν αποκλειει το γεγονος να ειναι χοντρο...και τα δικα μου custom μπρατσα ειναι ολα soft v και....κτηνη... ;) αυτο δεν το ξερα νομιζα οτι τα V μπρατσα ειναι λεπτα... παντως V σχημα δεν εχει η δικια μου για D μοιαζει... η 69 reissue ΔΕΝ εχει χοντρο μπρατσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 λιγο παχυτερο,πιο flat & με μεγαλυτερα (ευτυχως) ταστα,πολυ ωραιο μπρατσο. +1 για τα τάστα αλλά επειδή ότι λέει D συνήθως δε με βολέυει πολύ φοβάμαι ωχ, λέτε κι εγώ να γίνω bajaλος ??? "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 +1 για τα τάστα αλλά επειδή ότι λέει D συνήθως δε με βολέυει πολύ φοβάμαι ωχ, λέτε κι εγώ να γίνω bajaλος ??? soft v (αλλα..πολυ soft ουτε που το καταλαβαινεις) εχει η Baja ,οχι D.D εχει αυτη που σου αρεσε... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 αυτή που άρεσε έχει U υποτίθεται... τώρα στο μαγαζί δεν προλαβαίνεις και να καταλάβεις, αλλά έχω παίξει υποτιθέμενο soft V σε 50's cp start και δεν ενθουσιάστηκα, μπορεί να ήταν κι η μέρα. 8) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 το D ειναι πολυ κοντα με το U www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 D με 7,25" λένε οτι έχουν και τα rockinger http://www.rockinger.com/index.php?cat=WG034&product=N008R%2FN008M%2FN011R%2FN011M (Δεν γνωρίζω τίποτε παραπάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 λιγο παχυτερο,πιο flat & με μεγαλυτερα (ευτυχως) ταστα,πολυ ωραιο μπρατσο. +1 Μακράν το πιο βολικό μπράτσο που έχω δοκιμάσει. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 το D ειναι πολυ κοντα με το U ευχαριστώ, πολύ κατατοπιστικό ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Με συγχωρείς βρε, SkaNtze...αλλά από τις φωτογραφίες μπορείς να καταλάβεις ποιό σε βολεύει? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Με συγχωρείς βρε, SkaNtze...αλλά από τις φωτογραφίες μπορείς να καταλάβεις ποιό σε βολεύει? όχι φόρουμ είναι, τι να κάνουμε ;) μπορώ να καταλάβω ότι το hard V δε με βολεύει, αλλά αυτό μάλλον το ήξερα "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση