Προς το περιεχόμενο

Ορθογραφία + Φορουμ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φίλε αυτός που εκφράζει την αγάπη του προς την ελλάδα και την ιστορία της σήμερα στιγματίζεται στο πι και φι ως καρατζαφερικός, εκεί έχουμε φτάσει καταντήσει

η παιδεία βγάζει στουρνάρια για τον απλό λόγο που λέγεται "η ελάχιστη δυνατή προσπάθεια"

τα παιδιά περνούν αβέρτα τις τάξεις, βολεύει πολύ, βραχυπρόθεσμα, και αυτά, και τους γονείς, και τους καθηγητές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πλακα πλακα, 8 σελιδες εχει φτασει το θεμα κι ενα λαθος ΔΕΝ εχει γινει!

Ουπςςς ξεχασα! Εκανε ενα ο The Genius Loci! Εγραψε το λιγοτερο, λιγώτερο.

Ενταξει θα μου πειτε πιο παλια ετσι γραφοταν..!

Βεβαια με αυτο το λαθος μαρτυρησε περιπου την ηλικια του!  ;D

Στράαατα Stratούλα...

Καλά δεν θα το πήγαινα τόσο μακριά το θέμα. Π.χ. τα γαλλικά δεν είναι η εθνική μου γλώσσα αλλά φροντίζω όταν γράφω (1 φορά τα 5 χρόνια...) να είμαι σωστός σ'αυτά που γράφω. Όχι λόγω σεβασμού στη Γαλλική Επανάσταση αλλά από σεβασμό στον εαυτό μου και σ'αυτούς που θα διαβάσουν το κείμενό μου.

Έχουμε ωραία γλώσσα πάντως. Ειδικά σε συνδυασμό με τα Αρχαία ομολογώ οτι με είχε συνεπάρει το όλο θέμα κι ας ήμουν πρωτοδεσμίτης.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Όχι λόγω σεβασμού στη Γαλλική Επανάσταση αλλά από σεβασμό στον εαυτό μου και σ'αυτούς που θα διαβάσουν το κείμενό μου.

οι (χαζο?)αμερικάνοι έχουν ένα ρητό που (προσπαθώ να  ::) ) εφαρμόζω:

if it's worth doing something, it's worth doing it right

Έχουμε ωραία γλώσσα πάντως. Ειδικά σε συνδυασμό με τα Αρχαία ομολογώ οτι με είχε συνεπάρει το όλο θέμα κι ας ήμουν πρωτοδεσμίτης.

σαν να ακούω τον εαυτό μου να μιλάει

τα παιδιά περνούν αβέρτα τις τάξεις, βολεύει πολύ, βραχυπρόθεσμα, και αυτά, και τους γονείς, και τους καθηγητές

+1

Αφού σκοπός έχει γίνει το να πάρεις ένα χαρτί και όχι το να μάθεις.

Βέβαια δεν μπορείς να απαιτείς απο ένα παιδί να καταλάβει τον πραγματικό σκοπό αφού γονείς και καθηγητές αυτά τους μαθαίνουν.

Παπαγάλοι βγαίνουν απο τα σχολεία, παπαγάλοι φοιτούν στα πανεπιστήμια και παπαγάλοι πιάνουν δουλειά.

Greg Howe scares me..

Πλακα πλακα, 8 σελιδες εχει φτασει το θεμα κι ενα λαθος ΔΕΝ εχει γινει!

Πωλι σοστά δαιν το ύχα παρατυρισοι!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Όχι άλλα μινόρε...

κι εγώ το ίδιο!!

και ακόμα περισσότερο όταν πριν από δέκα περίπου χρόνια παρακολουθησα μαθήματα αρχαίων ελληνικών (τριετής κύκλος, από τις δυνατότερες εμπειρίες της ζωής μου)

σαν να ακούω τον εαυτό μου να μιλάει

Συνάδελφοι; :)

RANDOMIZE USR 0

μονο μια παρατηρηση επι του θεματος, παροτι το ζητημα της ορθογραφιας εχει ξαναπεσει στο τραπεζι πολλες φορες...

οσοι αναρωτιεστε

γιατί αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα δεν κατάφερε να "περάσει" σε όλα τα παιδιά ένα minimum καλής χρήσης της γλώσσας μας,

μπορειτε να βαλετε στο πακετο και γιατι δεν εχουμε καταφερει να περασουμε στα παιδια μας(οσοι εχετε τελος παντων :P)να μην πετανε σκουπιδια κατω αφου ετσι και αλλιως ''θα τα καθαρισουν οι δουλοι'',γιατι δεν εχουμε περασει στους εφηβους να μην παρκαρουνε στις αναπηρικες διαβασεις γιατι ''ελα μωρε,λες και απο δω θα περασει ο σακατης σαββατιατικα?''γιατι βλεπουνε παρατραγουδα της πανια για ''να γελασουνε με τα ψωνια'' και ολα αυτα τα σκ@τα που βλεπουμε γυρω μας καθε μερα.......

p.s. και εμενα με ενοχλει πολυ η ανορθογραφια, στο συγκεκριμενο -ανουσιο- πολ ψηφισα την πρωτη επιλογη, αλλα καταλαβαινω πως το να ζητας ορθη γραφη σε εναν λαο που εχει μπλεξει τις σοκολατινες με τις χτενες σε ολους τους τομεις ειναι ματαιοτατο.

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Παπαγάλοι βγαίνουν απο τα σχολεία, παπαγάλοι φοιτούν στα πανεπιστήμια και παπαγάλοι πιάνουν δουλειά.

Οι παπαγαλοι που πιανουν δουλεια ειναι επικινδυνοι! ;D

Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου