hwept Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Ok να το συζητήσουμε αλλά το poll το θεωρώ λίγο άσκοπο ρε συ. Δηλαδή τι θα βγει αν μαζευτούν 100 άτομα που τους ενοχλεί? Θα απαγορευτεί η είσοδος στους ανορθόγραφους? Ή θα φτιαχτεί ειδική κατηγορία "Ανορθόγραφοι του φόρουμ ποστάρετε μόνο εδώ". Είναι κάτι που μπορεί να ενοχλεί κάποιους απλά δεν νομίζω οτι είναι σωστά να γίνει ομαδοποίηση και συνεπώς τσουβάλιασμα. φιλικά :) Ας χαλαρωσουμε λιγο Δε ζητησα να παλουκωσουμε τους ανορθογραφους στο Συνταγμα Εβαλα μια σκεψη μου σε δημοσιο διαλογο. Δεν εγινε και κατι. Για αυτο το λογο αλλωστε μπαινουμε στο φορουμ, να συζηταμε μουσικα ή περιπου μουσικα ή και ξεκαρφωτα θεματα Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Μπορεί το περιβάλλον κάποιων να μην ήταν θετικό για να μάθουν ορθογραφίες κλπ και δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν επειδή ποτέ δεν ξέρεις. Δηλαδή τι εννοείς, ότι βρέθηκαν σε περιβάλλον που τους ήταν δύσκολο να παρακολουθήσουν το Δημοτικό? Δεδομένου ότι το φόρουμ (θα έπρεπε να) αποτελείται και από ανθρώπους που είναι ευαισθητοποιήμενοι κοινωνικά και πολιτιστικά, στα πλαίσια αυτά θα έπρεπε, νομίζω, να μας προβληματίζει το φαινόμενο. Εδώ βέβαια πρέπει να παραδεχτούμε ότι το Noiz είναι από τα πλέον... ορθογραφημένα fora στην Ελλάδα και πιστεύω ότι σ'αυτό έχει συμβάλλει και η επιμονή στους "τύπους" (όχι greeklish, πεζά γράμματα, κλπ). Πολλοί έχουν φτιάξει την ορθογραφία τους εδώ μέσα. ;) Κατά τη γνώμη μου πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει το συντακτικό... εκεί φαίνεται κατά πόσο έχει επεξεργαστεί νοηματικά κάποιος αυτό που δημοσιεύει. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Με ενοχλεί πολύ. Και ακόμα περισσότερο όταν αναλώνεται πολύ περισσότερο χρόνος να βρεθούν τα ανόητα, ως επί το πλείστον, επιχειρήματα που θα δικαιολογούν την τεμπελιά του να μάθω πως να εκφράζομαι προφορικά και γραπτά, από αυτόν που χρειάζεται για την εκμάθηση της γλώσσας. Αλλά καλά λέει τ' αφεντικό. Τα χουμε ξαναπεί....... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Μπα... τι θα γίνει τελικά; Η αλήθεια είναι ότι λειτουργεί το όλο θέμα, μάλλον θετικά. Αλλιώς λαμβάνεις το ποστ κάποιου ανορθόγραφου, και αλλιώς κάποιου που, τέλος πάντων βάζει και λίγη προσπάθεια! Εγώ αποτελώ την εξαίρεση απ'ότι φαίνεται πάντως! Αρκετά ορθογραφικά και ακόμη περισσότερα tpyos (που μάλιστα, ακριβώς γιατί "έγινα γνωστός" για αυτά μου τα τυπογραφικά λάθη, άλλαξα και την λέξη για να με ειρωνεύομαι κάθε φορά... Τουλάχιστον έχουμε και μια ιδέα για τα λάθη που κάνουμε! ;)) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Υπάρχουν πολλά άτομα διαφόρων ηλικιών στο φόρουμ οπότε είναι λογικό να δεις και κακή ορθογραφία κάπου. Υποθέτω ότι εννοείς ότι οι μικρότεροι δεν ξέρουν καλή ορθογραφία σε αντίθεση με τους μεγαλύτερους. Αυτό δεν είναι παράδοξο; Οι μικρότεροι που τα έχουν πιο πρόσφατα δε θα έπρεπε να είναι και πιο σωστοί; ΔΕΝ πάει να κάνει όμως το ίδιο και στο σχολείο που ο δάσκαλος αντί να μάθει στα παιδιά του γράμματα κάθεται και ξύνεται. Φίλε Costas, την ορθογραφία δεν τη μαθαίνει στα παιδιά ο δάσκαλος. Τη μαθαίνει το διάβασμα βιβλίων. Ο δάσκαλος θα τους τα διδάξει μία-δύο-δέκα, μετά προκειμένου να τους εντυπωθούν σωστά οι λέξεις, πρέπει να τις βλέπουν γραμμένες σωστά. Δεδομένου λοιπόν ότι το internet και η τηλεόραση έχουν αντικαταστήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα βιβλία, είναι λογικό τα παιδιά να μην ξέρουν τι τους γίνεται από σωστή ορθογραφία. Για το internet δεν το συζητώ. Το 90% των ελληνικών που γράφονται είναι ανορθόγραφα, με κακό συντακτικό. Αλλά και η τηλεόραση τελευταία δεν πάει πίσω. Εκτός της κατάργησης των τόνων, τα μαργαριτάρια είναι πλέον συχνότατα και εκεί. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Προσωπικά δεν κατηγορώ τόσο τους ανορθόγραφους κι ούτε θέλω να κάνω κανενός είδους διαχωρισμό μεταξύ των μελών του forum και γενικότερα μεταξύ των ανθρώπων, κατηγορώ τον ωχαδερφισμό που μας διέπει ως λαό. Τόσος κόσμος είναι ανορθόγραφος επειδή κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί να προχωρήσει κάποιος στο δημοτικό αν δεν μάθει να γράφει σωστά. Η ορθογραφία ΔΕΝ είναι ταλέντο, είναι κάτι που το μαθαίνεις. ΔΕΝ έμαθες; ΔΕΝ στο δίδαξαν; Κάνε κάτι! Στην τελική το ίδιο κάνεις για να μάθεις να σολάρεις, το ίδιο κάνεις για να μάθεις να βάζεις γκολ πιο εύκολα, το ίδιο κάνεις για να τερματίσεις το street fighter στα ηλεκτρονικά. Η διαφορά είναι ότι για να μάθεις ορθογραφία ΔΕΝ χρειάζεται παράλληλα να είσαι και ταλαντούχος... http://www.myspace.com/headcleanerband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 ..όπως και να έχει όμως, η ορθογραφία είναι σημαντικό θέμα. Με την λογική του Όλα Ίσιωμα' δεν βγαίνει νόημα. Εκτός από ζήτημα καλαισθησίας είναι και θέμα σεβάσμού προς το φορουμ. Άς προσπαθήσουν όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες να βελτιώσουν την ορθογραφία τους. Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 ε να μην ανοίξει άλλη μια φορά...σε δουλειά να βρισκόμαστε ...αφού ψοφάνε μερικοί για καβγά. μέχρι το βράδυ θα έχει φτάσει δεν ξέρω και εγώ πόσες σελίδες με τσακωμούς και όλα τα καλά. γιατί προδικάζεις καυγάδες; και όλοι τώρα οι μάγκες διπλοτσεκάρουν τα ποστ τους πριν την δημοσίευση για να μην βγουν και λάθος δηλαδή το "ελέγχω πριν ποστάρω" το θεωρείς ανόητο/άσκοπο; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Τόσο πολύ αγαπάτε την γλωσσά σας που έχετε διαλέξει αγγλόφωνα User names? The Genius Loci ...στα ελληνικά δε σου άρεσε πασά μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 ..όπως και να έχει όμως, η ορθογραφία είναι σημαντικό θέμα. Με την λογική του Όλα Ίσιωμα' δεν βγαίνει νόημα. Εκτός από ζήτημα καλαισθησίας είναι και θέμα σεβάσμού προς το φορουμ. Άς προσπαθήσουν όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες να βελτιώσουν την ορθογραφία τους. Δεν είναι θέμα σεβασμού προς το forum! Είναι θέμα σεβασμού προς όλους τους χρήστες του :) Λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει κανέναν! Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση