Προς το περιεχόμενο

Review - Harley Benton E-Guitar kit T-Style

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον εχουμε και λεμε.

To ψαρακι ειναι koi-like

Aπο βαρος ειναι πιο βαρια απο μια φθηνη squier.

τα ηλεκτρικα τα αλλαξα ειπαμε οποτε δεν εχω γνωμη για τα HB

το μπρατσο φαινεται οκ ως τωρα τονικα δεν ακουω προβληματα τα ταστα ηταν ενταξει.

τα δυο τελευταια 21,22 θελανε λιγο τριψιματακι. Το σετ απ εγινε σε μαγαζι (οικειο οχι στην τυχη)

Τωρα ως αναφορα τα καλυτερα ποιοτικα παρτς θα συμφωνησω αλλα δεν γινεται να τα σκαω καθε φορα που με τρωει ο κ0)0Σ μου να φτιαξω κατι ;D Εχω σκαλισει και σε fender

σωμα μπασου και τωρα εχω δυο και δεν μπορω να το διωξω! εχω ζωγραφισει και σε ακριβοτερα projects σε δυσκολες προ φαστ internet εποχες που για να βρω ενα σετ ποτηρακια για τελε μου πηρε 2 βδομαδες ποδαροδρομο! (τελικα βρικα 1!! σετ με τιμη σε δραχμες κατα λαθος το 03 αν θυμαμαι καλα!)

Εχω και στο πισω μερος του μυαλου μου τη λογικη της cheap-art κτλ κτλ.

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Τωρα ως αναφορα τα καλυτερα ποιοτικα παρτς θα συμφωνησω αλλα δεν γινεται να τα σκαω καθε φορα που με τρωει ο κ0)0Σ μου να φτιαξω κατι

Έτσι έλεγα και εγώ, μέχρι που συνειδητοποιήσα ότι πέταγα τα λεφτά μου. Έτσι, όποτε με τρώει ο ο κ0)0Σ μου να φτιαξω κατι, του δίνω και τον ανάλογο χρόνο (1 -2 χρόνια?) και το ανάλογο budget.

Βέβαια η κάθε άποψη είναι σεβαστή. ;)

Εχω και στο πισω μερος του μυαλου μου τη λογικη της cheap-art κτλ κτλ.

Βρε καλή η cheap-art, αλλά έχει και αντίστοιχα cheap ηχητική απόδοση και cheap μεταπωλητική (ή καθόλου) αξία

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Έτσι έλεγα και εγώ, μέχρι που συνειδητοποιήσα ότι πέταγα τα λεφτά μου. Έτσι, όποτε με τρώει ο ο κ0)0Σ μου να φτιαξω κατι, του δίνω και τον ανάλογο χρόνο (1 -2 χρόνια?) και το ανάλογο budget.

Βέβαια η κάθε άποψη είναι σεβαστή. ;)

Βρε καλή η cheap-art, αλλά έχει και αντίστοιχα cheap ηχητική απόδοση και cheap μεταπωλητική (ή καθόλου) αξία

Καλα αυτο το 1-2 χρονια δεν παιζει για μενα! Σεβαστο ομως! Επισης ,νομιζω θα συμφωνησεις, οτι project και να κανεις αμα δε γραφει fender gibson ktl ειναι αρκετα δυσκολο να φυγει και απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενο κοινο και με μεγαλυτερη χασουρα τελικα! Μεγαλυτερη επενδυση θα εκανα αν ηταν αυτη η δουλεια μου, δεν ειναι ομως. Απλως ασχολουμαι πολυ περισσοτερο με την εικαστικη του πλευρα φροντιζοντας να ειμαι οκ και απο την πλευρα των specs. Και βεβαια εξαιτιας του οτι οτι κανω το κανω με τα χερια και πολλες φορες πειραματιζομαι  υπαρχει και ο κινδυνος να γινει στραβη, οποτε...

Και για να μην κολλησουμε με τον ορο cheap-art, συμμετεχω στην ART-athina φετος

και ειστε ολοι καλεσμενοι!

(εκει να δεις διαφωνιες ,το αν το μαονι ειναι καλο για μεταλ ειναι πταισμα)  ;) ;D

Συγχαρητήρια και από μένα φίλε mariopol!

Πάρα πολύ όμορφη δουλειά ;) ;).

Θα συμφωνήσω με την άποψη περί cheap art, καθώς αυτό που έφτιαξες δεν έγινε με σκοπό τον "γ@μ@ουα" ήχο, αλλά για τη χαρά της δημιουργίας, με προφανή έμφαση στην αισθητική του εγχειρήματος. Άμα στραβώσει κάτι κιόλας, να μην κλαις το πανάκριβο π.χ. alder/w flame maple σώμα... :'( Κι απ'την άλλη, απ'ότι φαίνεται σε "τρώει" συχνά  ;D το καλλιτεχνικό σαράκι, οπότε δεν είμαστε για ακριβούς "καμβάδες"...!

Και πάλι μπράβο! Ωραίος ο Καλλιτέχνης!!!

Συγχαρητήρια κι από εμένα για το review & το project! Χρειάζεται να υπάρχει μια εμπεριστατωμένη γνώμη για αυτά τα κιτ. Μη σε νοιάζουν σχόλια του τύπου: "έπρεπε να ήταν έτσι". Το σκάλισμα είναι τέλειο!

Καλη συμμετοχή στην ΑRT Αθήνα

Μη σε νοιάζουν σχόλια του τύπου: "έπρεπε να ήταν έτσι".

και όμως πρέπει να υπάρχουν τέτοια σχόλια...

1) Αλλιώς τι νόημα έχει το post. Προσκυνήστε με?

2) Από τέτοια σχόλια καμμιά φορά, μας μπαίνουν ιδέες και γινόμαστε καλύτεροι

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Σωστος !

αυτο που φτιαχνω τωρα ομως ειναι για προσκυνημα ;D οχι κατασκευαστικα ουτε ηχητικα ουτε ξερω γω τι αλλο. εχω αρχισει μια σπουδη lap guitar σε εναν  κοπανο.

(οχι δεν εβρισα) ειναι τα ξυλα που βαραγαν τα χαλια οταν τα επλεναν στα ποταμια οι προγιαγιαδες μας!  το κωδικό  ονομα του προτζεκτ ειναι "hercules washing-machine"  ;D

εκει να δεις χαρα της δημιουργιας! θα εχω το παλαιοτερο οργανο στο forum! ;D ;D ;D

Μεγάλο θέμα προς συζήτηση. Πολύ cheap και αξιόλογο δεν γίνεται. Σε λίγο λιγότερο cheap ίσως ένα έτοιμο όργανο να ναι καλύτερο. (φυσικά δεν μιλάμε για την περίπτωση που βρήκαμε το υπερμπράτσο στο μοναστηράκι με 20  ευρώ κλπ)

Το θέμα είναι ότι όσο ανεβαίνει το κόστος, τόσο περισσότερο πρέπει να ξέρεις τι κάνεις, ώστε να μην χαραμιστούν τα αρκετά χρήματα που θα δαπανησεις.

one colour: black - and shades of grey

Στην epiphone les paul junior Που πήρα έλεγε οτι το σώμα είναι hardwood, το έψαξα και και είναι λέει σαντουιτς alder/maple

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου