funky_bassman Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Πόσο μου αρέσει η Ελληνική προφορά... Και δεν το λέω ειρωνικά!! Απίστευτο κομμάτι παιδιά... Νομίζω ότι θα ήθελα λίγο πιο δυνατά πλήκτρα για να είναι πιο 80s αισθητική αλλά είναι καθαρά το δικό μου γούστο χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο την πολύ θετική γνώμη μου για το κομμάτι!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Δεν κάθομαι στις λεπτομέρειες. Είμαι τόσο sucker για τα keyboards από πίσω ......... Πόσο μ' αρέσει να ακούω καινούριες ολοκληρωμένες προτάσεις από μπάντες στο φόρουμ. Ωραίο κομμάτι. Μπράβο ρε παίδες. ευχαριστουμε πολυ! κ εμεις χαιρομαστε να ακουμε ολοκληρωμενες προτασεις κ να μην μενουμε απλα σε ενα αυτοσχεδιασμο... πως αλλιως θα ακουσουμε καινουργια πραγματα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Nah, nah, nah..... Ναι, ναι, ναι... Ναι μου άρεσε και μάλιστα πολύ. να σαι καλα, πολυ χαιρομαστε! keep on rocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Ωπ... Τί ωραία ροκιά είναι αυτή! :D Μπράβο!!! threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Μα πόσο λείπει από την ελληνική μουσική σκηνή αυτός ο ήχος;;;Μπράβο ρε παιδιά..Και γ@μ@ τα κομμάτια!...Περιττό να το πώ αλλά...συνεχίστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Me likey! Απλά δεν είμαι υπέρ της ιδέας του 'παλιού' ακούσματος. Φυσικά το πατάω κι εγώ πολλές φορές (ειδικά αφού παίζω κλασσική μουσική! LOL). Ωραίος ήχος, ωραίο δέσιμο, καλά όλα! (μου αρέσει η φωνή ειδικά! Στο 'νανανανανα' θέλει γυναικία φωνητικά, btw). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Ωπ... Τί ωραία ροκιά είναι αυτή! :D Μπράβο!!! ακουσε κ τα αλλα αν θελεις κ πες μας την γνωμη σου σε παρακαλω jokers grin conscious life you να σαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Λοιπόν έχουμε και λέμε τα Shoot again Jocker's grin μου αρέσουν γιατί είναι πιο old-school ήχος με μοντέρνες πινελιές άνετα θα τα έβαζα στην playlist μου. Το consious life με ψιλοκούρασε στο youtube που τα άκουσα :-\, καλά να μου πείς ότι σιγά την ηχογράφηση οπότε δικαιολογείται... Το you έχει ωραία στοιχεία, θα ήθελα να το ακούσω studio version νομίζω ότι είναι πιασάρικο.(Στην αρχή σκέφτομαι, πλάκα θα έχει να παίξουν διασκευή το You από Ten Sharp !) Αλλά τώρα που το ξανακούω για 3η φορά το Shoot again εντάξει όντως μου αρέσει! Ωραίοι. Η δική μου συμβουλή είναι να γράφετε χαρούμενα rockάκια που όπως φαίνεται το έχετε και όχι να προσπαθήσετε να μοιάσετε τους Red Hot Chilly Peppers. threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Από τα καλύτερα κομμάτια που έχω ακούσει τελευταία, γενικά.Άνετα θα ακουγόταν και στο ράδιο! ;) Σας εύχομαι τα καλύτερα!!! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Μπράβο και απο εμένα, ωραίος ήχος, χωρίς περιτά-κουραστικά-ατέλειωτα-γρήγορα σόλα, με καλό δέσιμο και ωραία φωνητικά keep on doing it Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση