THEOD Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Tο έχετε καλά ;) Μπράβο 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Λοιπόν έχουμε και λέμε τα Shoot again Jocker's grin μου αρέσουν γιατί είναι πιο old-school ήχος με μοντέρνες πινελιές άνετα θα τα έβαζα στην playlist μου. Το consious life με ψιλοκούρασε στο youtube που τα άκουσα :-\, καλά να μου πείς ότι σιγά την ηχογράφηση οπότε δικαιολογείται... Το you έχει ωραία στοιχεία, θα ήθελα να το ακούσω studio version νομίζω ότι είναι πιασάρικο.(Στην αρχή σκέφτομαι, πλάκα θα έχει να παίξουν διασκευή το You από Ten Sharp !) Αλλά τώρα που το ξανακούω για 3η φορά το Shoot again εντάξει όντως μου αρέσει! Ωραίοι. Η δική μου συμβουλή είναι να γράφετε χαρούμενα rockάκια που όπως φαίνεται το έχετε και όχι να προσπαθήσετε να μοιάσετε τους Red Hot Chilly Peppers. χαιρομαι για τα καλα σου λογια τα τραγουδια παντως που σου ειπα να ακουσεις ειναι ανεβασμενα εδω στο noiz ηχογραφημενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση