frank d Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 αλλο ενα κομματι απο τους U.N. ελπιζουμε να σας αρεσει SHOOT_AGAIN.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Nice!Μπράβο!Μου θύμισε λίγο τα πιο πρόσφατα των ASIA...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 πολυ ωραιο........... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Nah, nah, nah..... Ναι, ναι, ναι... Ναι μου άρεσε και μάλιστα πολύ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Το μονο κομματι που κατεβασα κ κρατησα... ;) Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Nice!Μπράβο!Μου θύμισε λίγο τα πιο πρόσφατα των ASIA...! ευχαριστουμε φιλε!να σαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 σε γενικες γραμμες αρκετα καλο,χωρις να γινεται βαρετο.θα το ξανα ακουγα !!! EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 πολυ ωραιο........... ;) να σαι καλα φιλε, χαιρομαστε που σου αρεσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Δεν κάθομαι στις λεπτομέρειες. Είμαι τόσο sucker για τα keyboards από πίσω ......... Πόσο μ' αρέσει να ακούω καινούριες ολοκληρωμένες προτάσεις από μπάντες στο φόρουμ. Ωραίο κομμάτι. Μπράβο ρε παίδες. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Το μονο κομματι που κατεβασα κ κρατησα... ;) ειναι ισως το καλυτερο που εχουμε ακουσει για εμας κ για ολα μας τα τραγουδια, σε ευχαριστουμε πολυ φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση