Προς το περιεχόμενο

Θα δουμε τον Richie Blackmore να ξαναπαιζει ηλεκτρικη?

pureanalog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα αποφύγω να μπω σε συζήτηση για το αν ο Blackmore ήταν/είναι δημιουργικός μουσικά ή καλός τεχνικά. Ο καθένας - που έχει ακούσει τη μουσική στην οποία εντρύφησε ο Blackmore και έχει άποψη για τη μουσική που αυτός δημιούργησε και τη μουσική που παρήχθη δευτερογενώς κατόπιν αυτού  - κρίνει μόνος του και έχει τη γνώμη του.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Η Ελλάδα είναι μια από τις λίγες χώρες που έχει τόσους οπαδούς ο Blackmore σαν κιθαρίστας (20 χρόνια αφού "παράτησε" το ροκ...  ::)).

Ακόμα και για το group που τον έκανε διάσημο: αυτή τη στιγμή (και εδώ και 16 χρόνια) στους Purple παίζει ένας κιθαρίστας πολύ πιο δημιουργικός μουσικά, ασύγκριτα καλύτερος τεχνικά και με το πλεονέκτημα να μην είναι σκατοχαρακτήρας. Οπότε ναι, ειλικρινά λίγα μου λέει ο κύριος Μαυροπερισσότερος. Κατανοώ βέβαια ότι μπορεί να λέει σε πολλούς... αλλά εξακολουθώ να έχω την απορία τι θα μπορούσε να παίξει σήμερα που θα ήθελαν να το ακούσουν.

Και ο Slash δεν επαιξε τιποτα πρωτοτυπο ποτε, αλλα ειναι μαλλον ο πιο δημοφιλής εν ζωή κιθαρίστας των ημερών μας.

Αν καποιος παιζει καλά, απλά παιζει καλά και θες να τον ακούσεις. Μη το κάνεις επιστήμη...

Παιδια,αυτος ο ιδιομορφος,παλιοχαρακτηρας,ημιτρελος που λεγεται μπλακμορ,και που ποτε δε με τρελανε ο,τι επαιζε κι ας ηταν μπροστα για την εποχη του,

εχει γραψει τα καλυτερα ροκ τραγουδια ολων των εποχων.(μαζι με τους αλλους)Ναι,ειναι ξεπερασμενος,ναι ειμαι περπολας ως το κοκκαλο,αλλα νομιζω,νομιζω οτι

ειναι υπερβολη να τον απαξιωνουμε επειδη δεν παει καλα το ατομο...

Τι να πω τωρα...για burn και highway star ή για stormbringer και fireball..

το ατομο εθεσε τη βαση για τα συγχρονα ριφς 40 χρονια πριν...

Δεν ειναι ουτε εριστικο ουτε εχω διαθεση για αντιπαραθεση αλλα...ειναι δυσκολο να βρεις τετοια συνθετικη δεινοτητα που να ναι και εμπορικη...στους βιρτουοζους του σημερα.

Καλα κανετε και τον θαβετε γιατι ασκειτε το δικαιωμα σας και δεν τον εχω και κουμπαρο,αλλα υπαρχει μια ισοπεδωτικη ταση γενικα η οποια ισως ειναι και υπερβολη της στιγμης αλλα...οσοι τον απαξιωνουν,την ιδια στιγμη απαξιωνουν και αλλους.

Σα να λεμε ''τι να παμε ν ακουσουμε τωρα...''τον gilmour?εεε παλιο το κρασι..

Τον hendrix?εεε εδω εχει σατριανηδες,βαηδες και πετρουτσιδες και τωρα και γκοβανηδες...

Ο BLACKMORE ειναι ιστορια.

Kαι για να μιλησω σαν πορωμενος κιθαριστας(το περασα το σταδιο)

Οι πιτσιρικαδες που μεγαλωσατε με το gain στο 30

και το πεταγμα της μελισσας στο 280,ακουστε τον λιγο παραπανω...

Δεν αναφερομαι σε κανεναν προλαλησαντα,ειναι η λογικη που πρεπει να ακολουθησει κανεις για να μπει στο πετσι του ροκ,και μετα ας ακουει bathory..

(που τους θυμηθηκα..)

Να σαι καλα ρε τρελε blackmore που περασαμε μια ρομαντικη εφηβεια γεματη καλο,μελωδικο,δυναμικο ροκ..

Ο RITCHIE βασικα ηταν ενας απο τους κιθαριστες που δωσανε παρα πολλα στην ηλεκτρικη κιθαρα και στην μουσικη που ολοι λατρευουμε.....

και αυτος βεβαια που οι συνθεσεις του ηταν κορυφαιες και πρωτοποριακες..αυτο το εχει δειξει η ιστορια και τα λεγομενα του JON LORD...

πολυ καλος ειναι κ ο new αλλα οχι για τους purple δεν εχει το συναισθημα αυτο ουτε προκειται και να το αποκτησει βεβαια...γαιτι , πολυ απλα σε διαγωνιασμους τρεχει..βεβαια βγαινει πρωτος...αλλα , αλλο το ενα αλλο το αλλο....για τεχνικουρας ειναι κορυφαιος....

αλλα bananaaaaa το ακυροοο το ιδιο...δεν ειναι αυτο purple..και ευτυχως θα ελεγα αποχωρησε και ο LORD γιατι πηγε πολυ η βαλιτσα του χρηματος οπως την εχουν κανει glover / gillan...

ειναι κριμα να κραζετε τον blackmore  που εβγαλε και ενα  R  I   S  I  N  G  !!!!!

εναν υμνο πανω στην ανθρωποτητα απλα...που καλως κακος ο morse δεν μπορει να τοιν φανταστει...απο οσο μας εχει δειξει τουλαχιστον.....

LONG LIVE , LONG LIVE , LONG LIVE - ROCK 'N ROLLLL!!!!!!!

BROTHERSS... ;) ;) ;)

Παιδια,αυτος ο ιδιομορφος,παλιοχαρακτηρας,ημιτρελος που λεγεται μπλακμορ,και που ποτε δε με τρελανε ο,τι επαιζε κι ας ηταν μπροστα για την εποχη του,

εχει γραψει τα καλυτερα ροκ τραγουδια ολων των εποχων.(μαζι με τους αλλους)Ναι,ειναι ξεπερασμενος,ναι ειμαι περπολας ως το κοκκαλο,αλλα νομιζω,νομιζω οτι

ειναι υπερβολη να τον απαξιωνουμε επειδη δεν παει καλα το ατομο...

Τι να πω τωρα...για burn και highway star ή για stormbringer και fireball..

το ατομο εθεσε τη βαση για τα συγχρονα ριφς 40 χρονια πριν...

Δεν ειναι ουτε εριστικο ουτε εχω διαθεση για αντιπαραθεση αλλα...ειναι δυσκολο να βρεις τετοια συνθετικη δεινοτητα που να ναι και εμπορικη...στους βιρτουοζους του σημερα.

Καλα κανετε και τον θαβετε γιατι ασκειτε το δικαιωμα σας και δεν τον εχω και κουμπαρο,αλλα υπαρχει μια ισοπεδωτικη ταση γενικα η οποια ισως ειναι και υπερβολη της στιγμης αλλα...οσοι τον απαξιωνουν,την ιδια στιγμη απαξιωνουν και αλλους.

Σα να λεμε ''τι να παμε ν ακουσουμε τωρα...''τον gilmour?εεε παλιο το κρασι..

Τον hendrix?εεε εδω εχει σατριανηδες,βαηδες και πετρουτσιδες και τωρα και γκοβανηδες...

Ο BLACKMORE ειναι ιστορια.

Kαι για να μιλησω σαν πορωμενος κιθαριστας(το περασα το σταδιο)

Οι πιτσιρικαδες που μεγαλωσατε με το gain στο 30

και το πεταγμα της μελισσας στο 280,ακουστε τον λιγο παραπανω...

Δεν αναφερομαι σε κανεναν προλαλησαντα,ειναι η λογικη που πρεπει να ακολουθησει κανεις για να μπει στο πετσι του ροκ,και μετα ας ακουει bathory..

(που τους θυμηθηκα..)

Να σαι καλα ρε τρελε blackmore που περασαμε μια ρομαντικη εφηβεια γεματη καλο,μελωδικο,δυναμικο ροκ..

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗΗΗΗΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑ......

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗΗΗΗΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑ......

Κι ακομα χειροτερα...

Μου ρθε τωρα ο Μορς να μου παιξει black night..

Που πα ρε καραμητρο?Εδω ειναι ροκ δεν ειναι shredding...

Aφου σαι παιχταρας,μου θελες και περπολ για επιβεβαιωση?

Κατω τα ξερας...αλλα αυτος ο Γκιλανης φταιει,που σωνει και καλα να κανει λαιβ

με κιταρ χιροου.Δε θελουμε χιροου στους περπολ ρε.

Θελουμε ψυχη και μπλακμοριστικη τρελα και καγκουρια.

Και καπελο ρομπενε των δασωνε...

Κι ακομα χειροτερα...

Μου ρθε τωρα ο Μορς να μου παιξει black night..

Που πα ρε καραμητρο?Εδω ειναι ροκ δεν ειναι shredding...

Aφου σαι παιχταρας,μου θελες και περπολ για επιβεβαιωση?

Κατω τα ξερας...αλλα αυτος ο Γκιλανης φταιει,που σωνει και καλα να κανει λαιβ

με κιταρ χιροου.Δε θελουμε χιροου στους περπολ ρε.

Θελουμε ψυχη και μπλακμοριστικη τρελα και καγκουρια.

Και καπελο ρομπενε των δασωνε...

γεια σου αδερφε μμμ....πες τα....για την αγαπη μ τν μεγαληηηη..ειναι απλα τροπος ζωης...και φαινεται η διαφορα τους...εδω φανηκε με satriani  με τν  morse δεν θα φανει....καραμητροοοοο...χαχαχαχαχα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου