Προς το περιεχόμενο

Περιελιξη μαγνητων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...γιατι?  τι εχει ο μαγνητης?

Eιναι σπανιος. Αν εσυ πχ εκανες μια κουτσουκελα με τον Texas Special και τον εστελνες για βρουβες, θα μπορουσες πανευκολα να βρεις εναν ιδιο.

Το παλικαρι εδω ομως, εχει αυτον τον μαγνητη και αν τον καταστρεψει τελειως, that's it. Αφου μαλιστα δοκιμασε και αλλους μαγνητες και τιποτα δεν του εκανε σε συγκριση με το πρωτοτυπο, εγω αν ημουν στη θεση του θα τον φυλουσα σαν τα ματια μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eιναι σπανιος. Αν εσυ πχ εκανες μια κουτσουκελα με τον Texas Special και τον εστελνες για βρουβες, θα μπορουσες πανευκολα να βρεις εναν ιδιο.

Το παλικαρι εδω ομως, εχει αυτον τον μαγνητη και αν τον καταστρεψει τελειως, that's it. Αφου μαλιστα δοκιμασε και αλλους μαγνητες και τιποτα δεν του εκανε σε συγκριση με το πρωτοτυπο, εγω αν ημουν στη θεση του θα τον φυλουσα σαν τα ματια μου.

εγω παντως εμπιστευομαι τα χερια μου, αλλα πανω απ' ολα την κριση μου. Δεν θα εβαζα χερι μονο και μονο για να βαλω. Αν ομως δω οτι με παιρνει, θα το κανω. Και το να γινει κουτσουκελα οπως λες σιγουρα ειναι πιθανο, αλλα εν προκειμενω θελει ...προσπαθεια. Δεν ειναι και rocket science (για καποιον που "πιανουν τα χερια του").

Απλα οπως καθε DIY project ενεχει κινδυνους. Αυτο θα επρεπε να το γνωριζεις, μια και απ' οσο εχω καταλαβει ασχολεισαι με το σπορ.  ;)

Ετσι λοιπον κι ο φιλος jazzbass, αν πιανουν τα χερια του, μπορει να το ψαξει. Αλλιως -και παντα με σημαια το "safety first"- δινει το μαγνητη σε εναν επαγγελματια και τελειωνει η υποθεση.

:)

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου