odis13 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 ...γιατι? τι εχει ο μαγνητης? Eιναι σπανιος. Αν εσυ πχ εκανες μια κουτσουκελα με τον Texas Special και τον εστελνες για βρουβες, θα μπορουσες πανευκολα να βρεις εναν ιδιο. Το παλικαρι εδω ομως, εχει αυτον τον μαγνητη και αν τον καταστρεψει τελειως, that's it. Αφου μαλιστα δοκιμασε και αλλους μαγνητες και τιποτα δεν του εκανε σε συγκριση με το πρωτοτυπο, εγω αν ημουν στη θεση του θα τον φυλουσα σαν τα ματια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jazzbass76 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 μολις τωρα το ειδα http://www.enigmagt.gr/html/pickups.html www.myspace.com/silentcommitment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Eιναι σπανιος. Αν εσυ πχ εκανες μια κουτσουκελα με τον Texas Special και τον εστελνες για βρουβες, θα μπορουσες πανευκολα να βρεις εναν ιδιο. Το παλικαρι εδω ομως, εχει αυτον τον μαγνητη και αν τον καταστρεψει τελειως, that's it. Αφου μαλιστα δοκιμασε και αλλους μαγνητες και τιποτα δεν του εκανε σε συγκριση με το πρωτοτυπο, εγω αν ημουν στη θεση του θα τον φυλουσα σαν τα ματια μου. εγω παντως εμπιστευομαι τα χερια μου, αλλα πανω απ' ολα την κριση μου. Δεν θα εβαζα χερι μονο και μονο για να βαλω. Αν ομως δω οτι με παιρνει, θα το κανω. Και το να γινει κουτσουκελα οπως λες σιγουρα ειναι πιθανο, αλλα εν προκειμενω θελει ...προσπαθεια. Δεν ειναι και rocket science (για καποιον που "πιανουν τα χερια του"). Απλα οπως καθε DIY project ενεχει κινδυνους. Αυτο θα επρεπε να το γνωριζεις, μια και απ' οσο εχω καταλαβει ασχολεισαι με το σπορ. ;) Ετσι λοιπον κι ο φιλος jazzbass, αν πιανουν τα χερια του, μπορει να το ψαξει. Αλλιως -και παντα με σημαια το "safety first"- δινει το μαγνητη σε εναν επαγγελματια και τελειωνει η υποθεση. :) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jazzbass76 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Σας ευχαριστω ολους,ιδιαιτερα τους alderbody και oddis13 για τον διαλογο. www.myspace.com/silentcommitment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση