stratigos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Εχω φτιαξει ενα κομματι εδω και κανα χρονο και το ανεβασα και στο youtube. Θα ηθελα να το ακουσετε και να μου πειτε τη γνωμη σας οποια και αν ειναι αυτη. Δεν θα παρεξηγησω κανεναν. Περιμενω τις αποψεις σας. ;D http://www.youtube.com/watch?v=aKRmSgK1RT4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Εχω φτιαξει ενα κομματι εδω και κανα χρονο και το ανεβασα και στο youtube. Θα ηθελα να το ακουσετε και να μου πειτε τη γνωμη σας οποια και αν ειναι αυτη. Δεν θα παρεξηγησω κανεναν. Περιμενω τις αποψεις σας. ;D http://www.youtube.com/watch?v=aKRmSgK1RT4 Stratige μου ευπειθώς αναφέρω ότι ενώ μου εφάνη συμπαθής η μελωδία και η ενορχήστρωση, ταχέως εκουράσθην λόγω ελλείψεως λύσης (αλλαγής). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Σχετικα ενδιαφερον το παντρεμα των ηχων που εχεις κανει,αλλα μεχρι εκει.δεν ξερω κατι δεν μου κολαει...ισως ειμαι μονο εγω αλλα..(Τεσπα φιλε καλη προσπαθεια) ;) EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Μου κάνει πολύ background music. Όταν π.χ. θες η έμφαση να δοθεί σε κάτι άλλο, όπως μια παρουσίαση εικόνων, ας πούμε. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Μου κάνει πολύ background music. +1 ωραία ατμόσφαιρα, δε μου άρεσε τοσο το beat.. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Ναι το beat δεν ειναι καλο και το ηξερα απο την αρχη αλλα δεν χρησιμοποιω πλεον flstudio και δεν εχω και το project για αλλαγες ουτε εκατσα να το φτιαξω απο την αρχη.Θα συμφωνησω πως ισως να ειναι και λιγο εως πολυ μονοτονο και θα πρεπει κατι να κανω και σαυτον τον τομεα στις μουσικες μου.Τα ορχηστρικα μου οπως αυτο μου βγαινουν καπως μονοτονα ενω τα house που φτιαχνω ειναι καλυτερα σε αυτον τον τομεα. Να ειστε καλα. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Περιμενω και για οτι αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 To beat δε με χάλασε ως beat αλλά νομίζω πως ο ήχος του παίρνει πάρα πολλή διόρθωση για να κολλήσει με το κομμάτι!Επίσης νομίζω πως δεν έχεις κάνει καθόλου μίξη!Πάντως μου έβγαλε ένα όμορφο feeling η μελωδία σου ;) Το περιμένουμε διορθωμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση