Προς το περιεχόμενο

house music

kostis-DMA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είναι κάπως  ερασιτεχνικό (και έτσι θα παραμείνει ;D) δεν έχει τελειώσει ακόμα... απλά ήθελα να το δείξω κάπου να πάρω μια γνώμη

το έκανα με έναν i-mac logic 8  apogee one και για monitor alesis m1 active mk2 ( τα οποια δεν γνωρίζω)  σε κρεβατοκάμαρα

oλα τα instruments είναι logic + κάποια samples για τα drums από διαφορα cd όλα τα εq είναι logic + Softube Trident A-Range όλα τα reverb είναι space desighner και στο master λίγο L3

ευχαριστώ σε όσους μπούν στη διαδικασία να ακούσουν σχολιάστε αβέρτα  :'(

8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό αλλά ερασιτεχνικό θα το χαρακτήριζα όπως είπες και εσύ...

Μου θυμίζει λίγο disco-house του 1998, λίγο παρωχημένος ο ήχος του για logic.

Τα chord progressions τα χεις περάσει εσύ ή είναι sample loop?

Κάποιο flanfer effect στα breaks θα ήταν καλό.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Μπράβο φίλε, εμένα μου άρεσε ήδη πολύ. Καλό σύνολο σαν παραγωγή και καλή επιλογή ήχων γενικά.

Τα ντραμς και η funky μπασσογραμμή "δουλεύουν" καλά (εγώ τουλάχιστον κουνιέμαι αυθόρμητα στο ρυθμό, που είναι και το ζητούμενο...  ;D) και όλα τα μέρη δένουν πολύ καλά.

Μια παρατήρηση μόνο για το break, που μου φαίνεται πως είναι λίγο απότομο εκεί κοντά στο 3:05. Εγώ θα δοκίμαζα κάποιο απ'τα γνωστά κόλπα για να φτιάξω λίγο tension στα τελευταία μέτρα πριν το break (πχ κάποιο automated high pass στα drums, ή αργό fade out σε όλα εκτός το sliding synth)

Καλώς ή κακώς, αυτά τα κομμάτια θέλουν και τα φωνητικά τους, οπότε πιστεύω ότι με ένα απλό vocal track (όχι full vocal) σε συγκεκριμμένα σημεία θα μεταμορφωνόταν το κομμάτι. Ίσως να δοκίμαζες την τύχη σου εσύ ο ίδιος; ;D (αν και θα προτιμούσα γυναικείο για το συγκεκριμμένο κομμάτι)

Κατά τ'άλλα μου ακούγεται πολύ καλό, και πιστεύω πως θα μπορούσε να σταθεί άνετα σε ένα σετάκι με ανάλογα εμπορικά κομμάτια.

Πάντως το'χεις! thumbs up  :)

sas eyxaristw poly poly

Τα chord progressions τα χεις περάσει εσύ ή είναι sample loop?

εγώ τα έχω περάσει αλλα ζωγραφική ξέρεις  ;D

Μου θυμίζει λίγο disco-house του 1998,

yeahhhhhhhhh!!!!!!

Μια παρατήρηση μόνο για το break, που μου φαίνεται πως είναι λίγο απότομο εκεί κοντά στο 3:05.

indeed! τα δουλεύω ακόμη αυτά τα σημεία, αλλα ξέρεις.... αργά αργά  ;D  ;D

Καλώς ή κακώς, αυτά τα κομμάτια θέλουν και τα φωνητικά τους, οπότε πιστεύω ότι με ένα απλό vocal track (όχι full vocal) σε συγκεκριμμένα σημεία θα μεταμορφωνόταν το κομμάτι. Ίσως να δοκίμαζες την τύχη σου εσύ ο ίδιος; ;D (αν και θα προτιμούσα γυναικείο για το συγκεκριμμένο κομμάτι)

φιλε μου εδώ σε νοιώθω απόλυτα και δακρύζω, κυρίως μια ""black"" τύπισσα θα το αποθέωνε σε λάθος χωρα ζούμε χάχα

Κι εμένα μου άρεσε. Πολύ καλοκαιρινό.

Ένσταση έχω μόνο όσον αφορά τη μεγάλη και χωρίς ενδιαφέρον εισαγωγή και τον ήχο του μπάσου. Αυτού του είδους τα κομμάτια βασίζονται πολύ στην μπασογραμμή η οποία είναι συχνά παιγμένη και live από μπασίστα. Νομίζω ότι ο ήχος του μπάσου και οι νότες θέλουν επανεξέταση.

Αν χρειάζεσαι έμπνευση μπορείς να βάλεις να ακούσεις το μπάσο στα κομμάτια των Jamiroquai.

Ενωμοτάρχης

Ένσταση έχω μόνο όσον αφορά τη μεγάλη και χωρίς ενδιαφέρον εισαγωγή 

ναι ναι  έχεις δίκιο ξέχασα να αναφέρω να την αγνοήσετε

Αυτού του είδους τα κομμάτια βασίζονται πολύ στην μπασογραμμή η οποία είναι συχνά παιγμένη και live από μπασίστα. Νομίζω ότι ο ήχος του μπάσου και οι νότες θέλουν επανεξέταση.

θα ήταν super να είχα k έναν live μπασίστα... όσον αφορά τις notes σίγουρα θέλουν επανεξέταση στη τύχη το έκανα και από μουσική... μαύρα μεσάνυχτα

και πάλι super thanks

Συμφορουμιτη...ερασιτεχνικο μεν..αλλα ευηχο δε. Μικροτερη εισαγωγη,περισσοτερα εφφε,το φλαντζερ που δηλωθηκε καλη ιδεα  8) και μπασσο παχυ ζωντανα παιγμενο. Αν το πιανο το εκανες ενα ροουντς κλοουν..ισως αλλαζες δραματικα την ακουστικη με μια νεα εκδοση που δεν θα ζηλευε τιποτα. Καλη συνεχεια...πλει λαουντ !! χαουζισιστε !

Οσο για τον Τζαμιροκουαι που δηλωσε και ο φιλος μας θελω να προσθεσω...μπορεις να παρεις καποιες ιδεες του επειδη χρησιμοποιει πολυ ακορντα σε αναστροφες.

Οχι ομως μονο του στυλ μουσικης που παιζει.Προσεχε..κατ'εμε....ειναι θεμα ενορχηστρωσης και δεσιματος των φωνητικων (lead & backing) και αποφευγει τις οποιες τριβες με το ρυθμικο μερος των riffs στην κιθαρα.Aλλο ειδος μουσικης.

www.sonicspace.gr

ΜΙα χαρα κομματι φιλε.Αμα θες μπασογραμμη να το κοιταξουμε με λαιβ μπασο.

Σε γενικες γραμμες το μονο κακο του ειναι η λαθος εποχη του ηχου.Ειναι 10ας πισω οπως ειπωθηκε.Κατα τ' αλλα ειναι μια χαρα κομματι.Δεν ειναι ουτε βαρετο ουτε τπτ.Ειναι οπως πρεπει για house-discofunk.

Ρε φίλε μου θύμισες εποχές Chicane και Oakenfold... ΘΕΛΩ MOJITO ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΡΑ!!!!  Πολύ ωραίο κομμάτι το οποίο νομίζω πως ακόμα και με την ΙΔΙΑ μπασογραμμή και διαφορετικό EQ θα μεταμορφοθεί!!!Και νομίζω πως θέλουν λίγο δούλεμα οι εντάσεις σε κάποια σημεία... Βέβαια είναι και βράδυ και δεν ξέρω 100% τι ακούω... Προσπάθησε να βρεις μία φωνή... Θα είναι τέλειο κομμάτι για Pool Bar τον Αύγουστο!!!

LA ROJΑ ARMADA

1)ΜΙα χαρα κομματι φιλε.

2)Σε γενικες γραμμες το μονο κακο του ειναι η λαθος εποχη του ηχου.Ειναι 10ας πισω οπως ειπωθηκε.

1)Συμφωνώ και επαυξάνω.

2)Ε! και? Η σημερινή μουσική κατακλύζεται από καινούργιους ήχους?

Οι περισσότερες <<επιτυχίες>> κάπου παραπέμπουν, ας κυττάξουν οι συνθέτες να έχουν ενδιαφέρον και τα υπόλοιπα θα 'ρθουν μόνα τους.

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου