The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Να πω κάτι τις ακόμα, αν και ξέρω πως δε θα με πάρετε στα σοβαρά. Εμένα μου φαίνεται απαράδεκτο, το μόνο που έχει να σχολιαστεί σε μια επαγγελματία σαν αυτή είναι ότι είναι κοπέλα. Δηλαδή έλεος. Αν ήταν ένας 24 χρονος επίσης γαμάτος μπασίστας γιατί η κοπέλα παίζει κ με το παραπάνω, θα σχολιαζόταν α) μπράβο του β) μαλακίες παίζει ο κουλός γ) αδιαφορία. Και για να αντιληφθείτε γιατί είναι προσβλητικό, είναι πολύ απλά όχι για το αν είναι όμορφη/ άσχημη ή κάτι τέτοιο, είναι διότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία για το αν παίζει ή όχι και το μόνο που μας νοιάζει είναι αν είναι κοπέλα. Κάτα τ' άλλα θα σας ενημερώσω για την πορεία του βιογραφικού μου στους RHCP λίαν συντόμως. +1 What the girl said. PS: Εύη, άσε τις μλκ με τους ναρκωτικάκηδες, υπάρχει ήδη πρόταση έτοιμη. 8) 8) 8) ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Το θεωρω πολυ λογικο να γινεται αναφορα στο οτι ειναι κοπελα, και καααααπως συμπαθητικη γιατι απο παιχτικης αποψης δεν θα μπορουσε να παιζει καποιος με τον J.B και να μην μπορει να συρει τα χερια του. Οποτε ο χαβαλες ηταν δεδομενος. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Και για να αντιληφθείτε γιατί είναι προσβλητικό, είναι πολύ απλά όχι για το αν είναι όμορφη/ άσχημη ή κάτι τέτοιο, είναι διότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία για το αν παίζει ή όχι και το μόνο που μας νοιάζει είναι αν είναι κοπέλα. Νομίζω ότι μας παρεξήγησες λίγο.. Από την αρχή που τέθηκε το θέμα κανένας δεν αμφισβήτησε τις μουσικές της ικανότητες, τώρα το αν κάποιοι αδιαφόρησαν ή καλύτερα δεν έγραψαν τίποτα για το μουσικό κομμάτι του θέματος(συμπεριλαμβανομένου και εμού) ήταν μάλλον γιατί θεωρήθηκε αυτονόητο το ότι η κοπέλα παίζει παπάδες. Αντιθέτως πολλοί αναφέρθηκαν με γλαφυρά σχόλια στο παίξιμο της. Έτσι το βλέπω εγώ.. Όυτως ή άλλως αυτος που άνοιξε το θέμα δεν αναφέρθηκε στο αν είναι ερωτευμένος με την κοπέλα ή με το παιξιμό της, αναψε την φωτιά και την έκανε ;D Κάτα τ' άλλα θα σας ενημερώσω για την πορεία του βιογραφικού μου στους RHCP λίαν συντόμως. Να σου δώσω μια κιθάρα να την υπογράψει ο frusciante? (μόλις γυρήσει, γιατί θα γυρήσει) ;D I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Μα σχολίασα ακριβώς για το καμμένο του θέματος. Ανοίγεται θέμα για την Tal Wilkenfeld και το μόνο που μας νοιάζει είναι αν είναι ωραία γκόμενα. Τέλος πάντων αλλαγή πλάνου με τον Frusciante θα πάω να παίξω που είναι κ ωραίο γκομενάκι γιατί παικτικά κουλός είναι ο άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Προσπαθώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν άνοιγε κάποιος θέμα στο νοιζ με αντρικό πλυθησμό 97% επι των συνολικών μελών με τον ίδιο τιτλο, και είχε βιντεάκια του frusciante... Κάτι μου λέει ότι όλοι θα έκαναν αναφορά στο μόνο παιξιμό του... I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Οπότε τι ωραία ας αποδεχθούμε λοιπόν ότι είναι φυσιολογικό αυτό να παρατήσω κ εγώ το μπάσο μιας κ το μόνο που θα χει να ασχοληθεί κανείς μαζί μου είναι η φάτσα μου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Δεν είπα πως ειναι φυσιολογικό, αλλα είναι σίγουρα αναμενόμενο, ίσως η απελευθερωμένη σκηνή του ευρύτερου ροκ, να μην είναι τόσο απελευθερωμένη τελικά... ::) Επίσης το ότι αναφερθήκαμε στην εμφάνιση οφείλεται στο ότι το θέμα μάλλον σε αυτο αναφερόταν, στην εμφανισή της, αν είχε σχέση με το παίξιμο δεν θα έγραφα τίποτα μιας και ούτε για τον κύριο jeff beck τρελένομαι (μουσικά πάντα αναφερόμενος) ούτε για αυτά που παίζει η κοπέλα Προς αποφυγή πάσης φύσεως: δεν λέω ότι δεν παίζουν καλά, λέω ότι δεν μου αρέσουν I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 ίσως η απελευθερωμένη σκηνή του ευρύτερου ροκ, να μην είναι τόσο απελευθερωμένη τελικά... ::) Απελευθερωμένη?? ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!! Προς αποφυγή πάσης φύσεως: δεν λέω ότι δεν παίζουν καλά, λέω ότι δεν μου αρέσουν Άσε με να μαντέψω: είσαι κάτω των 18, έτσι? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Έλα μου που όμως τα σχόλια ήταν αυτά που ορίσανε την τροπή του θέματος και όχι ο αρχικός αποστολέας. Έβαλε όμορφα κ ωραία το επίσημο λινκ της και δυο ωραιότατα βίντεο και από εκεί και κάτω άρχισε το ρεσιτάλ :) Και για να λέμε και τα αυτονόητα δε βρίσκω τίποτα το κακό ή προσβλητικό να είναι ερωτευμένος κάποιος με ένα μουσικό που του αρέσει. Κ εμένα μικρή μ άρεσε ο Eddie Vedder :P Και μεγαλώνοντας μου άρεσαν πολλοί και διάφοροι άλλοι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Άσε με να μαντέψω: είσαι κάτω των 18, έτσι? Ναι :) Παλιότερα μου άρεσε, αλλα τώρα όχι, δεν τρελένομαι βασικά οχι ότι είναι άσχημος I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις