Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για τη συγκεκριμένη σύνθεση μουσικού pc.

jazzmaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα κοινό Mac καλύπτει τους περισσότερους από εμάς, εκτός εάν λεγόμαστε Hans Zimmer

γιατί τί ειναι ο Hans Zimmer...?

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 91
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

αν εγώ πάρω mac αύριο και σε 2 μήνες αποφασίσω ν' αναβαθμίσω μνήμες;;

1) Στα περισσότερα Mac τα 2GB είναι στανταρ. Λές να θέλεις περισσότερα?

Εκτός εάν

εκτός εάν λεγόμαστε Hans Zimmer

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Στα περισσότερα Mac τα 2GB είναι στανταρ. Λές να θέλεις περισσότερα?

στους imac το standard πλεον είναι 4GB (2x2GB) και υπάρχουν και άλλα 2 διαθεσιμα slots

αυτός ο Hans τί ειναι ρε παιδια γιατί δεν την επιασα τη νύξη

γιατί τί ειναι ο Hans Zimmer...?

O Zimmer χρησιμοποιεί (και έχει σχεδιάσει), απίστευτες (και βαριές) βιβλιοθήκες που απαιτούν πολύ μνήμη. Άσε που τα έργα που γράφει ξεπερνούν τα απλά δεδομένα ;)

http://www.hans-zimmer.com/

Sorry που σας το λέω αλλά με 1gb gpu τα 2gb memory είναι 0/0=0!Τα 4 κάτι λένε!Όσο για την αναβάθμηση που λέγαμε...θα σκάσω γύρω στα 200 ευρά για κάτι που κανονικά θα μου κόστιζε γύρω στα 80!!

Lost in a dream

Sorry που σας το λέω αλλά με 1gb gpu τα 2gb memory είναι 0/0=0!Τα 4 κάτι λένε!Όσο για την αναβάθμηση που λέγαμε...θα σκάσω γύρω στα 200 ευρά για κάτι που κανονικά θα μου κόστιζε γύρω στα 80!!

Χαλάμε το θέμα του παιδιού...αλλά μάλλον μιλάς για κάτι που δεν κατέχεις. Έχω G5 με 2 GB και (μάλλον) κάνω εύκολα πιό βαριά projects από εσένα...

Θα χαρώ να κάνω λάθος...αλλά ας ανοίξουμε καινούργιο θέμα

Χαλάμε το θέμα του παιδιού...αλλά μάλλον μιλάς για κάτι που δεν κατέχεις. Έχω G5 με 2 GB και (μάλλον) κάνω εύκολα πιό βαριά projects από εσένα...

Θα χαρώ να κάνω λάθος...αλλά ας ανοίξουμε καινούργιο θέμα

Θα συμφωνήσω αλλά καλό θα ήταν να έχεις τις αμφιβολίες σου!!(τελευταία φορά που κοίταξα ο G5 είχε κατι τιποτένιες gt-120 πάνω άντε καμία 4870...)...κατάλαβες για τι μίλαγα εγώ ή μπα;

Lost in a dream

Θα συμφωνήσω αλλά καλό θα ήταν να έχεις τις αμφιβολίες σου!!(τελευταία φορά που κοίταξα ο G5 είχε κατι τιποτένιες gt-120 πάνω άντε καμία 4870...)...κατάλαβες για τι μίλαγα εγώ ή μπα;

H απάντησή μου είναι ακόμα πιό απλή...είχες ποτέ Mac ή μπα?

Επειδή δεν είμαι (καθόλου) θεωρητικός τύπος αλλά απόλυτα πρακτικός, και επειδή δεν έχω σκοπό να χαλάσω το θέμα του παιδιού, θα σου στείλε (εάν δεν έχεις αντίρρηση) pm

Στο attachment είναι η δική μου πρόταση...

CHASSIS:

δε χρειάζεσαι πολλά, εχει τροφοδοτικό, είναι toll free και του κοτσάρεις μερικά μονωτικά θορύβου πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805658&u=AKASA-AK-PAX-2-PAX-MATE-FOR-FULL-TOWER

και είσαι κομπλέ

MOBO:

Η Gigabyte αποτελεί προσωπική προτίμηση καθως εχω μαθει πολυ καλα το BIOS interface της και επιπλέον που το βάζω στα + είναι 100% συμβατη με Hackintosh στη περίπτωση που θα ήθελες κάποια στιγμή να ''γνωρίσεις'' το λειτουργικό της Apple χωρίς να αναγκαστείς να πάρεις ενα mac.

CPU:

Απλά κορυφή! βέβαια μπορείς να ρίξεις κιάλλο το budget και να πάρεις Q9400 @ 2.66 με 6MB L2! έχοντας στήσει μηχανηματα και με τις 2 CPU μπορώ να πώ ότι ο Q9550 έχει διαφορά...είναι πιο δυνατός και φαίνεται, βέβαια δε ξερω αν αξίζει η διαφορά των 80 ευρω για να είμαι ειλικρινής!

RAM:

Η Kingston είναι κορυφή δε χρειάζεται συστάσεις...βασικά σχεδον όλες είναι ίδιες αλλά η Kingston μου κανουν ενα κλικ...

VGA:

Εμπιστευομαι την Nvidia εστω και αν δεν εχω απαιτησεις στα γραφικά, επιλέγω Gigabyte ως vendor λόγω μητρικής, για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω αν έχει σημασία...ξέρω έχει ανεμιστηράκι αλλά τη στιγμή που δε θα τραβάει πόρους η κάρτα ούτε που θα το ακους, στο ρελαντί θα πηγαίνει

SSD/HDD

Εντάξει ταπαμε πριν αυτός ο intel πρεπει να είναι κορυφη και εχει και rack mounting kit, οσον αφορα το western digital...raid μάλλον δεν θα σου χρειαστεί, έχε αυτόν σαν αποθηκευτικο για τα sound library, projects αρχεια κτλ χωρισε τον στα αναλογα partitions και πάρε ενα εξωτερικό* για backup

*μου είπε ένα φιλαράκι ότι αν το εξωτερικό τον έχει κλειστό για 6 μήνες (οποιασδηποτε εταιριας) οταν ανοιξει σβήνονται τα πάντα κάτι σαν ''φτου και πάλι απο την αρχη''. την πατησε ενας φίλος του και εψαξε και έμαθε ότι κάτι τέτοιο παίζει, γιαυτό παιδιά προσοχή!

το κόστος σου λοιπόν είναι 909 ευρω και αν θες με πιο φτηνη vga ή cpu ή και τα 2 μπορεί να πέσει και αλλο. να θυμασαι ενα πράμα...τη δουλεια του θα την κάνει μια χαρά!

μπορείς μετα και με κόστος 50 ευρω μαξιμουμ να φτιάξεις άλλο ενα κουτί τύπου isolation box.

ενα ωραίο κόλπο έκανε ο Νίκος από το Fabric Audio Studio

http://www.gearslutz.com/board/4513481-post270.html

http://www.gearslutz.com/board/4985248-post307.html

Screen_shot_2010-04-21_at_12_17.24_AM.png.24fcbdd3f1838628507127f31cecee37.png

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου