thanasisk Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 [flash=200,200] Στο 0:45 του φευγει η ζωνη αλλα αυτος αταραχος. Α ρε Γιωργαρε (πολυ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΣ shredder, ιδιαιτερα εν Ελλαδι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Έντάξει του έφυγε η ζώνη και συνέχισε... Σίγα το πράγμα... Αλλά αυτά τα μπράτσα μάτια μου! ;D ;D (Ok σοβαρά... πολύ καλός, πολύ σωστός, πολύ εντάξει, πολύ επαγγελματίας) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Διάβασα "ατύχημα" και φοβήθηκα ότι κάτι έπαθε ο άνθρωπος. Η ζώνη του έφυγε, όχι η ζωή… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Τότε θα ήταν "δυστύχημα" :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Λίγο υπερβολικός ο τίτλος του post, αλλά μια καλή ευκαιρία για να θυμηθούμε το Mr Scary... Ωραίος ο George και μια από τις αγαπημένες μου μπάντες οι Dokken. Για τους fan του είδους συνιστώ ανεπιφύλακτα και το Up From The Ashes του Don Dokken... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasisk Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Καταρχην παιδια συγγνωμη, το ειχα βαλει σε λαθος τομεα του φορουμ, νεος ειμαι εδω οποτε λογικο να γινονται και μικρολαθακια :) Λίγο υπερβολικός ο τίτλος του post, αλλά μια καλή ευκαιρία για να θυμηθούμε το Mr Scary... Ωραίος ο George και μια από τις αγαπημένες μου μπάντες οι Dokken. Για τους fan του είδους συνιστώ ανεπιφύλακτα και το Up From The Ashes του Don Dokken... Τότε θα ήταν "δυστύχημα" :P Πολλοι απο τον εγχωριο ροκ/μεταλ Τυπο και κουλους πατατρεχαμενους, θα ελεγαν "ευτυχημα". Έντάξει του έφυγε η ζώνη και συνέχισε... Σίγα το πράγμα... Αλλά αυτά τα μπράτσα μάτια μου! ;D ;D (Ok σοβαρά... πολύ καλός, πολύ σωστός, πολύ εντάξει, πολύ επαγγελματίας) Ποσες "ντιβες" θα εκοβαν το κομματι στη μεση; Τα μπρατσα του κοβουν σε αποδοση η ειναι ιδεα μου; (Δεν ειναι και η πιο τελεια εκτελεση, δεδομενων των συνθηκων παντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Μου έκανε εντύπωση που ενώ του "έφυγε" η ζώνη δεν πετάχτηκε κάποιος απο το backstage να του την ξαναβάλει όπως συνήθως γίνεται σε άλλους κιθαρίστες... ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 (...)Αλλά αυτά τα μπράτσα μάτια μου! ;D ;D Τρίχες μπράτσα! Για ρωτήστε τον κύριο Kane από δω... ;D ;D ;D RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Ok Θανάση, δεν πάθαμε και τίποτα... Ανέβασε και κανένα Just Got Lucky ή Breaking The Chains να γουστάρουμε... Να μας φτιάξει την ημέρα, που από το πρωί μας έχουν πρήξει με το ΔΝΤ... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasisk Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Ok Θανάση, δεν πάθαμε και τίποτα... Ανέβασε και κανένα Just Got Lucky ή Breaking The Chains να γουστάρουμε... Να μας φτιάξει την ημέρα, που από το πρωί μας έχουν πρήξει με το ΔΝΤ... [flash=200,200] Αυτο σου κανει; (Και σε μεγαλη ηλικια τα γεροντια βαρανε!) [edit] Παρε και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση