Προς το περιεχόμενο

Ο Μεγας Παναγιωτης Στεργιου

kostaras75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και παντα ειχα,εχω και θα εχω αδυναμια στο ΚΑΛΟ μπουζουκι....και το παλευω και εγω ασχετα με το αλλο κολημα που υπαρχει με την ηλεκτρικη....ειπα να παραθεσω ενα βιντεακι του Παναγιωτη Στεργιου τον οποιο θεωρω πολυ μεγαλο παιχτη.....χωρις εφφε, υφος δηθεν και ολα τα σχετικα που εχουν μερικοι αλλοι.

Ειναι σκετη απολαυση :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστος ο παιχτης,και ακομα περισσοτερο ΕΣΥ που τον ακους.

Ριξε βλεφαρια αν γουσταρεις και στους ΡΑΣΤ(κουαρτετο μπουζουκιων).

Μεγαλε Θεμη Παπαβασιλειου!!!

Ουλι Τζον Ροθ ιζ μπακ!Αμα σου ξηγηθω κανα Κουντερα

Αυτόν τον έχεις ακούσει που αρέσει σε εμένα αν και κιθαρίστας?(ντάξει υπάρχουν και μερικά μπουζούκια στο σπίτι λόγω πατέρα...)

Που και να ακούσεις τον Παναγιώτη να παίζει κιθάρα  :o

(βασικά κιθαρίστας είναι, βεβαίως βεβαίως) άσχετα άν έγινε μεγάλο όνομα σάν μπουζούκι.

Φλαμένκο για την ακρίβεια χεχεχε

Eγω εχω σκαλωσει με αυτον τον τυπα. Δεν τον εχω ξανακουσει περα απο αυτο το βιντεο που ειχα βρει παλιοτερα γραφοντας bouzouki shred η κατι τετοιο :P

Στο 2:30 ξεκιναει μεγαλη μαχη. Αν καποιος εχει πληροφοριες γιαυτον ας τις μοιραστει!

http://www.youtube.com/watch?v=brEcuQCwQ0Q

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Που και να ακούσεις τον Παναγιώτη να παίζει κιθάρα  :o

(βασικά κιθαρίστας είναι, βεβαίως βεβαίως) άσχετα άν έγινε μεγάλο όνομα σάν μπουζούκι.

Φλαμένκο για την ακρίβεια χεχεχε

Πράγματι ο Παναγιώτης,επειδή είναι χαρισματικός κι έχει μελετήσει πάρα πολύ,όχι μόνον κιθάρα αλλά ό,τι έγχορδο και να πιάσει στα χέρια του θα το στύψει.

Εδώ έπαιζε Παγκανίνι με το ούτι.

Τα υπόλοιπα που λες όμως θα πρέπει να τα φαντάστηκες,έτσι; ???

moto perpetuo

Ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες....εγω μιας και δεν τον ξερω τον ανθρωπο απο κοντα δεν ηξερα οτι παιζει και αλλα πραγματα...τον ειχα στο μυαλο μου σαν μπουζουκι και μονο....να'ναι καλα ο ανθρωπος να μας εμπνεει να κανουμε και εμεις τιποτα της προκοπης.

Πράγματι ο Παναγιώτης,επειδή είναι χαρισματικός κι έχει μελετήσει πάρα πολύ,όχι μόνον κιθάρα αλλά ό,τι έγχορδο και να πιάσει στα χέρια του θα το στύψει.

Εδώ έπαιζε Παγκανίνι με το ούτι.

Τα υπόλοιπα που λες όμως θα πρέπει να τα φαντάστηκες,έτσι; ???

Εγώ ξέρω απο πού ξέρω αυτά που λέω.  ;D ;D ;D

Εσύ θέλεις να τον ρωτήσεις ?        8) 8) 8)

Εγώ ξέρω απο πού ξέρω αυτά που λέω.  ;D ;D ;D

Εσύ θέλεις να τον ρωτήσεις ?        8) 8) 8)

Να σού πω...Τον είχα γνωρίσει πριν πολλά χρόνια,όταν έμενε στην Κυψέλη,μέσω ενός κοινού μας φίλου ο οποίος μού είχε πει πολλά για τον Παναγιώτη.

Το μπουζούκι το λάτρεψε όταν,πιτσιρίκος ακόμα και κάτοικος Γερμανίας,άκουσε σε συναυλία τον Ζαμπέτα.

Ερχόμενος στην Ελλάδα πήγε στον Θέμη και έμαθε εκεί μπουζούκι και μουσική φυσικά.

Δεν είναι κιθαρίστας ο άνθρωπος.Μουσικάρα και μπουζουκάρα είναι!!!

Κιθάρα φυσικά και παίζει,όπως είπαμε,αλλά ρε φίλε το φλαμένκο είναι άλλη κατάσταση...εντελώς άλλη όμως. :)

moto perpetuo

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου