odis13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δε θα ελεγα καταστρεφουν. Αλλαζουν, ναι. Αλλα οχι και καταστρεφουν...τοσες εξαιρετικες κιθαρες με steel frets υπαρχουν εκει εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Σε καποιο ξενο φορουμ διαβασα οτι τα ατσαλινα (εκτος απο τις λιμες του μαστορα ;)) καταστρεφουν και τον ηχο.Ισχυει κατι τετοιο; Παιζει τοσο μεγαλο ρολο το υλικο(κραμα) των ταστων στον ηχο τις κιθαρας; ότι τον αλλάζουν, ισχύει. Και οι πιο πολλές κιθάρες με ατσάλινα δεν κατασκευάζονται με σκοπο να παίζουν με λιγότερα από 17 σταδια gain ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Τα δικά μου αφτιά δεν μπορούν να αντιληθφούν διαφορές λόγω stainless frets... ;D ;D Πάντως επειδή η κατάσταση των τάστων είναι θεμελιώδης για το plαybility του οργάνου, θεωρώ ότι αξίζουν τα λεφτά τους... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Εγώ έχω κιθάρες 30 ετών και τα τάστα είναι σαν να βγήκαν τώρα από το εργοστάσιο.... Έχω όμως φίλο μπουζουκοκιθαρίστα που σκάβει κυριολεκτικά.... σε 10-12 μήνες πρέπει να αλλάξει τάστα, Προ 6 μήνου ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο μπρατσάκι G&L και τα τάστα έλαμπαν υπερβολικά, δεν έχω ξαναδεί τόσο λαμπερά τάστα, συμμαζεύω ένα alder σώμα, κολλάω και ένα σετάκι SD και εδώ και 6 μήνες προσπαθεί να χαλάσει τα τάστα και δεν μπορεί. Προσπαθώ να βρώ κάτι σχετικό για να βάλω και σε μερικές άλλες κιθάρες αλλά δεν ξέρω που θα βρώ. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις