rufous Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά βοήθεια! :cry: Σήμερα συνειδητοποίησα ότι ο καβαλάρης στη 12 ηλ/κουστική κιθάρα μου φούσκωσε, με αποτέσμα να έχουν ανέβει οι χορδές κατά πολύ από το μανίκι και να είναι σχεδόν "άπαιχτη"! Φταίει που δεν τη φύλαγα (ούτε την έπαιζα και πολύ). Πλέον τι προτείνετε να κάνω; Ένας καλός μάστορας μπορεί να τη φέρει στα ίσα της; :?: :roll: Μusic is food for the soul! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά βοήθεια! :cry: Σήμερα συνειδητοποίησα ότι ο καβαλάρης στη 12 ηλ/κουστική κιθάρα μου φούσκωσε' date=' με αποτέσμα να έχουν ανέβει οι χορδές κατά πολύ από το μανίκι και να είναι σχεδόν "άπαιχτη"! ; :?: :roll:[/quote'] Τι εφαγε για βραδυνο;;;;...λιγο σοδα η Maalox θα τον φερει στα ισια του... :D :D Ο καβαλαρης φουσκωσε...ο καβαλαρης παει!!! :o :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rufous Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 χα χα χα χα :x Μusic is food for the soul! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 δεν φουσκωσε ο καβαλαρης αλλα το καπακι της κιθαρας πανω στην οποια βρισκεται ο καβαλαρης,συμβαινει συχνα ειδικα σε περιοδους υγρασιας. περιμενε λιγο μηπως ερθει αλλοιως θα πρεπει να φας το κοκαλακι του καβαλαρη κατι που αν δεν το εχεις κανει ποτε καλυτερα να το κανει μαστορας.Απλη & πολυ συνηθισμενη περιπτωση ειδικα σε καινουργιες κιθαρες που δεν εχουν ακομα στρωσει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rufous Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 Φίλε μου ευχαριστώ! Εννοείται πως όταν λέω "φούσκωσε ο καβαλλάρης" δεν το εννοώ κυριολεκτικά! :? Για να μη πω περισσότερα λόγια και επειδή ήμουν λίγο ταραγμένος, έγραψα βιαστικά αυτά τα λόγια. Φυσικά φούσκωσε η περιοχή γύρω από τον καβαλάρη... To top της κιθάρας δηλαδή... Θα έπρεπε να είμαι εντελώς ανόητος να μπερδευτώ με κάτι τόσο οφθαλμοφανές... 8O Thanx anyway... Μusic is food for the soul! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση