Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ κάτι παρεμφερές... για να χαμηλώνει η ένταση χωρίς να καθαρίζει όμως ο ήχος, το volume pedal πρέπει να μπει στο loop? Αν ναι απ'οτι κατάλαβα πρέπει να είναι low impedance? Ναι, δες όμως και αυτό το θέμα. http://www.noiz.gr/index.php?topic=170819.0 (Θα είναι σαν master volume και θα χάσεις τον χρωματισμό από τις πιεζόμενες τελικές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Το volume padal στην αρχη της αλυσιδας (πρωτο απο ολα τα πεταλια) καθαριζει τον ηχο κ στο τελος της (οχι στη λουπα) λειτουργει σαν το volume του ενισχυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosg Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takissam Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Έτσι ακριβώς όπως το αναφέρουν οι προλαλήσαντες είναι. Μια μικρή λεπτομέρεια... Όλα αυτά ισχύουν σε περίπτωση που οι βρομιές βγαίνουν από πετάλια. Αν παίζεις με το βρώμικο κανάλι του ενισχυτή είτε πρώτο το βάλεις, στην αλυσίδα των πεταλιών, είτε τελευταίο, το αποτέλεσμα θα είναι να μειώνεται το gain (=καθαρίζει ο ήχος). OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Σωστος ο takissam.Ισχυει για το σχοινακι του Ernie Ball αλλα δεν ειναι κ τοσο δυσκολο να αντικατασταθει (η γκινια ειναι αν σπασει σε live).Εγω παντως αυτο χρησιμοποιω κ μου αρεσει κ σαν μεγεθος (μεγεθος wah) κ οχι ''κουμουτσα''. Αντι να πας να δωσεις 120-140 ευρω χτυπα το μισοτιμης απο τον φιλο: http://smart.noiz.gr/details.php?id=44245 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση