stavros_d80 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Γεια σας απανταχού πληκτράδες, ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε καλύματα για τα synth μας? εγώ τα τελευταία που πήρα ήταν από roland&korg.co.uk, πριν από κάμποσα χρόνια, υπάρχει κάτι ντόπιο? 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios_521 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Φίλε Σταύρο, Να δανειστώ το tread σου και να ζητήσω πληροφορίες για καμιά καλή λύση σε θήκες μεταφοράς για synths? >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 να βάλουμε και πετάλια, καλώδια, βάσεις, εξωτερικές οθόνες και ακουστικά λες? ;D θήκες σκληρές ή μαλακές βρίσκεις στα περισσότερα μαγαζιά μουσικών οργάνων εγώ καλύματα δεν μπορώ να βρω... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 http://www.elina.gr/php/page.php?lang=gr&type=dynamic&content=95&indexer=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios_521 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 να βάλουμε και πετάλια, καλώδια, βάσεις, εξωτερικές οθόνες και ακουστικά λες? ;D θήκες σκληρές ή μαλακές βρίσκεις στα περισσότερα μαγαζιά μουσικών οργάνων εγώ καλύματα δεν μπορώ να βρω... Ρε συ Σταύρο... Έχω την εντύπωση ότι το κάλυμμα είναι εύκολο να το φτιάξεις και μόνος σου. Αρκεί να γνωρίζεις μια κυρία που να πιάνει το χέρι της και να βρείς καλό υλικο... Τί λές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios_521 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Βρήκα κάτι. Μου φαίνεται ενδιαφέρον (είναι και στην Ελλάδα). http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=4_46_4609&products_id=3539&osCsid=ec9dac5b3e62ebfa965ec4e25f5fc691 Έχει για όλα τα μεγέθη (σχετικά με τον αριθμό των πλήκτρων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση