elavd Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Τι εφέ είναι αυτό που χρησιμοποιεί στο σόλο του ο κιθαρίστας των Simon & Garfunkel? Θυμίζει ebow, αλλά δεν είναι! Δείτε στο 2:02: http://www.youtube.com/watch?v=eUxrjdxt-Pk www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiator Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Ενα απλο Volume pedal, θα ελεγα. Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Απ'όσο μπορώ να δω, ο κιθαρίστας απλά παίζει με το volume του και έχει και ένα reverb κάτι. Το υπόλοιπο που ακούγεται είναι το theremin που παίζει ο τύπος και φαίνεται καθαρά στο 2:18.. ;D (και τι ωραίο που είναι)! αυτό εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Το υπόλοιπο που ακούγεται είναι το theremin που παίζει ο τύπος και φαίνεται καθαρά στο 2:18.. ;D (και τι ωραίο που είναι)! Ναι!! Δεν το πρόσεξα το theremin!!! Thanks!!! Είπα κι εγώ... ΠΩΣ γίνεται να βγεί τέτοιος θεϊκός ήχος από την κιθάρα; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Εμένα μου ακούγεται σαν volume pedal μαζί με Boss phase shifter pedal.... Κ απο ότι μπορώ να δώ φαίνεται ότι έχει αυτά τα πετάλια στο 2:18 Αλλά ακριβώς...δεν ξέρω γιατί μπαίνουν κ τα 2ερα φωνητικά!!! http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Απ'όσο μπορώ να δω, ο κιθαρίστας απλά παίζει με το volume του και έχει και ένα reverb κάτι. Το υπόλοιπο που ακούγεται είναι το theremin που παίζει ο τύπος και φαίνεται καθαρά στο 2:18.. ;D (και τι ωραίο που είναι)! αυτό εννοείς? συμφωνω, +1... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση