kostisbenning Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Καλησπερούδια.. Έχω φάει τις τελευταίες ώρες διαβάζοντας θρέντς για καμπίνες αλλά μου μένουν διάφορα ερωτήματα. Γενικά ψάχνω καμπίνα τύπου 2Χ12 γύρω στα 2-3 κατοστάρικα, μεταχειρισμένη ή καινούργια. Παίζω σε βαρύ ήχο (stoner-heavy rock φάση, αλλά πιο Nightstalker από kyuss ήχο) και εκεί που κολλάω είναι ότι δεν μπορώ να ακούσω ό,τι θέλω, λόγω μη διαθεσιμότητας στην αγορά, οπότε έχω και πιο ειδικές ερωτήσεις: Μιας και παίζω με έναν DSL50 (που έχει μια τάση να ξύνει), τα μεγάφωνα celestion vintage 30 που φοράνε οι περισσότρες που έχω δει, θα με ενοχλήσουν? Από την άλλη και η engl 212 είναι με V30 και μια χαρά κτηνωδία (βασικά υπέροχη!..) βγάζει που την άκουσα... Γενικά έχω σταμπάρει μια framus 2x12 (http://www.thomann.de/gr/framus_fr212_cb.htm), αλλά δεν μπορώ να την ακούσω και δεν θέλω να ρισκάρω έτσι. Επίσης, έχει κανείς εικόνα αν είναι εφικτό και αν ναι πόσο θα μου κόστιζε να αντιγράψω ένα μωρό τύπου Road King 2x12 ή ENGL E212? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... If this isn't hell, it's the next best thing! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση