Προς το περιεχόμενο

"Έφυγε" ο Μάνος Ξυδούς

brougos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εξαιρετικο & ταλαντουχο παιδι (προσωπικα του ειμαι υποχρεωμενος γιατι με εβαλε στη δισκογραφια βοηθωντας με στα πρωτα μου βηματα στα μεσα των 80s)

RIP.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω σοκαριστει...δεν εχει ενα μηνα που τον ειδα σε συναυλια με τους Κατσιμιχαιους και τον ειχα θαυμασει για την ενεργεια και την αμεσοτητα που διατηρουσε...

RIP

''It's dark and we're wearing sunglasses''

RIP

Πάντα είναι πιο θλιβερό όταν χάνονται νέοι άνθρωποι με οικογένεια...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Μου άρεσε σαν καλλιτέχνης-τραγουδοποιός κλπ αλλά δεν τρελλαινόμουν κι όλας, μέχρι που τον άκουσα από κοντά σε μια συναυλία της ΚΝΕ στο Βόλο.....

Πραγματικά φοβερό LIVE κρίμα που είχε λίγο κόσμο για έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη. Εγώ τον απόλαυσα πάντως όπως και τα παιδιά μου που κυριλεκτικά αυτά με πήγαν για να δούν τους φίλους τους που έπαιζαν Support, και από εκείνη την στιγμή άλλαξε τελείως η γνώμη μου γι αυτόν.

ΚΡΙΜΑ.... στον άνθρωπο, την συμπάθειά μου και τα συλληπητήρια μου στην οικογένειά του....

Τουλάχιστον η μνήμη του θα τιμάτε με το έργο του (τα τραγούδια του) που μας αφήνει κληρονομιά.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου