cos_dr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για τον ξαφνικό θάνατο του Μάνου Ξυδούς ενας σημαντικός σύγχρονος μουσικός, συνθέτης , στιχουργός , παραγωγός . ένας από αυτούς τους ανθρώπους που είχαν το ταλέντο και την θέληση να κρατήσουν την ελληνική μουσική σκηνή και δισκογραφία σε ενα αξιοπρεπές επίπεδο. Την εποχή που ο κόσμος μας καταρρέει το γεγονός αυτό είναι ενα ακόμα βαθύ πλήγμα στις καρδιές μας και στα όνειρά μας. Δεν ξέρω αν πήρε αυτό που ήθελε απο την τεχνη που υπηρέτησε, ξέρω όμως οτι μας αφησε κάτι πολυτιμο κατι που οφέλησε και δεν εβλαψε εμάς που αγαπάμε την μουσική, μας ενέπνευσε , μας ταξίδεψε, τον διασκευάσαμε, τον μιμηθήκαμε , τον ακούσαμε, τον αγαπήσαμε σίγουρα, δεν ειχα την τιμή να τον γνωρίζω, αλλα "τον ξέρω καλά" απο την μουσική του. Ο πολιτισμός μας ειναι φτωχότερος, τον ευχαριστώ πάρα πολυ και δεν θα τον ξεχάσω γιατι θα ζεί μέσω αυτού του έργου που άφησε, που ειναι αρκετό για να του αποδίδουμε σεβασμό και μνήμη Αυτός πια έφυγε, έχει την Μοναδική Λάμψη!! :-[Αντίο !! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roubi Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 ας περιμενουμε καποια επισημη ανακοινωση ρε παιδια συγγνωμη κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 RESPECT... Μόνο αυτό... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Καλο ταξιδι Μανο ............ :-[ It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
route77 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Πολύ κρίμα.Καλό ταξίδι.. Γίνε ο ήρωας του εαυτού σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
selfservice Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Δεν χρειαζεται τιποτα επισημο.Τυχαινει να ειμαι συγγενης του και η ειδηση δυστηχως ειναι αληθεια.Καλο ταξιδι στον ανθρωπο που με "εσπρωξε" να μαθω και να αγαπησω την κιθαρα,οταν ακομα ημουν μικρος.Κουραγιο στα κοριτσακια του και ολη την οικογενεια του.Καλο ταξιδι Μανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Κρίμα να φεύγουν άνθρωποι νέοι και να αφήνουν πίσω τους οικογένεια. Τα υπόλοιπα είναι δευτερέυοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Eνα τιποτα ειμαστε και στενοχωριομαστε για λαλακιες. Πραγματικα πολυ αιφνιδιο. RIP GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Ο Μάνος Ξυδούς φαινόταν αυθεντικός ροκ τύπος. Πολύ κρίμα. Καλό ταξίδι αν υπάρχει κάτι τέτοιο. http://www.myspace.com/headcleanerband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Αναπαύσου εν ειρήνη Μάνο. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση