KOTS Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Παιδια σας εχω τρελανει το ξερω και ζηταω συγνωμη που γινομαι κουραστικος. Να σημειωσω οτι εβαλα στις επιλογες και το TRITON STUDIO γιατι οταν το ακουσα επαθα πλακα. Μπορει να εχει λιγοτερους ηχους αλλα κατασκευαστικα και ηχητικα ειναι πολυ καλυτερο απο το extreme. Δυστυχως ομως ειναι πανακριβο και δε θελω σε τοσο μικρη ηλικια να δωσω τοσα λεφτα. Το παρακανω που το παρακανω με τα λεφτα που θα δωσω, αλλα δε θελω και να το ξεφτυλισω και να αγγιξω τα 3500 ευρω. Ειναι ελλεεινο ποσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Ναι, πράγματι το motif to κάνει, και αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο motif έχει προσθέσει δυνατότητες. Αρα είμαι λάθος. Βασικά το resampling το κάνω για να γλυτώνω πολυφωνία, και να περνάω ένα loop η μία φράση, εκ νέου απο φίλτρα και εφφε, για πολυπλοκότητα, λέμε τώρα. Τα υπο part νομίζω είναι οι oschillator ουριαστικά. Και ναι , φιλε shock δεν θέλω να αδικήσω το μηχάνημα, στα arpeggiator και στα split layering και velocity όλα κάνουν πάνω κάτω τα ίδια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Το ζητουμενο μου ειναι να μπορω να κανω παραγωγη σε dance house μουσικη. KOTS, ο λόγος που δεν μπορείς να πάρεις απόφαση είναι ότι δεν χρειάζεται κανένα από τα τρία, για να κάνεις αυτό που λες ότι θέλεις. Ψάχνεσαι σε εντελώς λάθος βάση, κατά τη γνώμη μου. Και τα τρία να σου τα χαρίσω, σε ένα-δύο μήνες θα καταλάβεις ότι αλλού έπρεπε να πας. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Ναι, πράγματι το motif to κάνει, και αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο motif έχει προσθέσει δυνατότητες. Αρα είμαι λάθος. Βασικά το resampling το κάνω για να γλυτώνω πολυφωνία, και να περνάω ένα loop η μία φράση, εκ νέου απο φίλτρα και εφφε, για πολυπλοκότητα, λέμε τώρα. Τα υπο part νομίζω είναι οι oschillator ουσιαστικά. Και ναι , φιλε shock δεν θέλω να αδικήσω το μηχάνημα , στα arpeggiator και στα split layering και velocity όλα κάνουν πάνω κάτω τα ίδια. Απλά θεωρώ τον έλεγχο της σειράς triton πιο πρακτικό και τους ήχους καλύτερους αλλά σίγουρα αυτό είναι υποκειμενικό για τον καθένα. Και ο τρόπος ελέγχου πάλι υποκειμενικός είναι. Τί να πώ, .... τί να πει κανέις Πάντως θα έπαιρνα το extreme. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Ωχ, τώρα το είδα... 3500 ευρώ ;;;;; Για ένα σύστημα για την παραγωγή dance μουσικής;... Ουγκ !!! Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
shock Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Και ναι ' date=' φιλε shock δεν θέλω να αδικήσω το μηχάνημα, στα arpeggiator και στα split layering και velocity όλα κάνουν πάνω κάτω τα ίδια.[/quote'] Δε το αδίκησες απλά κάποια πράγματα πιστεύουμε ότι δε τα κάνει γιατί βρίσκονται στο χάος των menu. Δε μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο. Πάντως τα συγκεκριμένα μιχανήματα είναι too much. Ισως ο kots να μην χρειάζεται workstation αλλά ένα midi κλαβιέ και μερικά καλά vsts. Θα του έρθει πολύ φθηνότερα. Σήμερα με την ποιότητα του z3ta+, absyth, Ivory, Wusikstation, superwave και άλλων αν μιλάμε για home studio ΔΕΝ χρειάζεται workstation. Ο μόνος λόγος αγοράς είναι ίσως κάποιος συγκεκριμένος ήχος που δε σου βγαίνει αλλιώς. Κάποτε είχε αγοράσει από μένα ένα 03/rw κάποιος μόνο και μόνο για έναν ήχο (έπαιζε σε πίστα). Τον τελευταίο καιρό πειραματίζομαι με software romplers και θα έλεγα ότι κάποια από αυτά αφήνουν τα workstations πολύύύύύ πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12plus Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Παιδια σας εχω τρελανει το ξερω και ζηταω συγνωμη που γινομαι κουραστικος. Να σημειωσω οτι εβαλα στις επιλογες και το TRITON STUDIO γιατι οταν το ακουσα επαθα πλακα. Μπορει να εχει λιγοτερους ηχους αλλα κατασκευαστικα και ηχητικα ειναι πολυ καλυτερο απο το extreme. Δυστυχως ομως ειναι πανακριβο και δε θελω σε τοσο μικρη ηλικια να δωσω τοσα λεφτα. Το παρακανω που το παρακανω με τα λεφτα που θα δωσω' date=' αλλα δε θελω και να το ξεφτυλισω και να αγγιξω τα 3500 ευρω. Ειναι ελλεεινο ποσο[/quote'] Να έχεις υπόψιν σου απλά πως τα 3500€ είναι ό,τι προσφέρεται εντός της ελληνικής αγοράς που δεν είναι δα και η ανταγωνίστικότερη του κόσμου. Πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι ανάγκη ουσιαστικά να δώσεις τόσα για το studio... :wink: Μπορείς να το αποκτήσεις και με λιγότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOTS Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Το ξερω αυτο αλλα δε θελω να δινω πιστωτικες μεσω διαδικτυου. Το θεωρω παρα πολυ επικυνδινο. Εκτος αν υπαρχουν και αλλοι τροποι που δε ξερω.. Διαπιστωνω οτι το κλαβιε της ΥΑΜΑΗΑ ειναι απιστευτο σε σχεση με της korg. Λογικο αφου η ΥΑΜΑΗΑ φτιαχνει πιανα. Επισης απ οτι καταλαβα το ΜΟΤΙΦ εχει κι αλλες δυνατοτητες σε σχεση με το TRITON απλα το δευτερο εχει πολυ εντυπωσιακους ηχους. 120 νοτες πολυφωνια φανταζομαι εχει στους σκετους ηχους. Αν συνδιασεις 8 ηχους ταυτοχρονα θα εχει 15 νοτες, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12plus Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Μπορείς σίγουρα μέσω τράπεζας να κάνεις κατάθεση, ακόμη ίσως να μπορείς και με αντικαταβολή. Αλήθεια, επειδή κ εγώ βρίσκομαι στο ίδιο ψάξιμο, αν κανείς μπορεί να μας βοηθήσει με 3-4 site-retailers θα ήμουν ευγνώμων. Όσο για το extreme ναι ισχύει αυτό που λες. Πάντως επειδή έτυχε εχτές να παίξω σε αυτό, έχει όντως αρκετά εντυπωσιακούς ήχους, πολύ επιθετικούς σε κάποιες περιπτώσεις... :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skouter Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα σε ολους.Το θεμα αγορας απο το ιντερνετ με φοβιζε και μενα και κατεληξα στην εξης λυση.Η Εγνατια και η εθνικη βγαζουν καποιες καρτες οι οποιες αναγνωριζονται απο το ιντερνετ σαν πιστωτικες αλλα στην ουσια ειναι απλα ταμιευτιριου.Δηλαδη.Οταν θες να κανεις μια αγορα βαζεις μεσα ακριβως τα χρηματα που χρειαζεσαι και τιποτα παραπανω.Δεν μπορει καποιος να σε χρεωσει!Παρολα αυτα τα μαγαζια την δεχονται σαν πιστωτικη και τα διαφορα site.Ρωτηστε για περισσοτερες πληροφοριες κατευθειαν στις συγκεκριμενες τραπεζες.Μια αλλη λυση ειναι οι πιστωτικες της citibank και της eurobank οι οποιες σε ρωτανε οταν προκειται για μια αγορα απο το internet και μετα δινουν εγκριση.Το καλυτερο ομως ειναι να λογικευτουν στην Ελλαδα και να ριξουν τις τιμες.Ηδη εχει αρχισει κατι να γινεται εξαιτιας του thomann. Be well!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση