ffmakis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 πόσο πάει το μάρμαρο ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Σχιστόλιθος για μονολιθικο ροκ! Η κιθαρα του Φρεντ Φλιντστοουν! Για μενα η καλυερη Λες Πωλ ειναι αυτη που μου φτιαξε ο Vagabond (of Vagabond guitars) βλεπε αβαταρ διπλα. 1 piece curly maple top 1 piece mahogany body 35 years old Brazilian rosewood board long tenon neck WCR Godwood pickups Callaham ABR 1 bridge κλπ κλπ και σε ...γηινη τιμη... οποιος την εχει ακουσει ...την ακουει κανονικα! ολοι λεν οτι παιζει καλυτερα απο gibson παρασάγκας!!...επομενως οπως λεει και ο Γεωργουλης... υπαρχουν λυσεις! απ την αλλη το να δωσεις 4000 για μια VOS χωρις τα οριτζιναλ ξυλα ειναι λιγο απατη... δωσε λιγα ακομα και παρε μια 57 gold top with humbuckers...(λεμε τωρα ξεφυγε η κουβεντα) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 σιγα τα αυγα,πιο ευκολα σεταρεται απο το tuneomatic (ασε που η συγκεκριμενη ειναι Tonepros και ιντοναρισμενη τελεια) μπρος στον ΗΧΟ θελεις να πεις (ετσι και ακουσεις τη διαφορα του tune-o-matic με το wrap around δεν θα πιστευεις στα αυτια σου...αναπνεει η κιθαρα με το wrap around,πιανο γινεται...) +1000 η εσπεραντζα που ειχα φτιαξει ηταν ετσι , μολις εβαλα tone pros aluminum wraparound χ@στηκα πανω μου! Η διαφορα στη γεφυρα ειναι μεγαλη υποθεση! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Ποια ειναι η καλυτερη les paul?? Η ακριβότερη! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Αυτή η κιθάρα είναι πολύ σταθερή πάντως. οχι μονο σταθερη αλλα ...hard AS A ROCK!!! ;D κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pureanalog Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 εδω θα ηθελα να εβλεπα τον Pete Townshend... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fendercustomshop Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 για τον νεστορα...μάλλον αυτή πού πήρα τελικά ...η 62 masterbuilt john cruz...εδώ την δοκιμάζει ένας φίλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 για τον νεστορα...μάλλον αυτή πού πήρα τελικά ...η 62 masterbuilt john cruz...εδώ την δοκιμάζει ένας φίλος Μόνο που τη βλέπω μου τρέχουν τα σάλια (σαν τα σκυλιά του Pavlov). Μεγειά! Υ.Γ. Αν είσαι Αθήνα θα 'θελα κάποια στιγμή να τη δω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Μεγειά! Τι μεγειά, ο customidis μάλλον την βαρέθηκε, και πάει για την masterbuilt Uri Geller ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fendercustomshop Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2010 μακη εγώ ξεπέρασα το μάζεμα οργάνων στο σαλόνι εν είδει γωνιάς στο μοναστηράκι...πάρε κόσμε... ;D είμαι οκ από κιθάρες at last με gibson lp 59 historic, fender strat masterbuilt jc 62 kai martin d28 marquis... εσύ πως πας? κατέληξες κάπου? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση