oizgeorge Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 κυριως αυτα τα 2 αλλα αν με αφηνατε θα εβαζα καμια 100αρια :P Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 αυτα γιατι ειμαι ερωτικος ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 paranoid android. Και μετά τρελάδικο. www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 τι να λέμε τώρα.. http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
route77 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 To Child in Time αποτελεί διασκευή κομματιού των It's a Beautiful Day Είχα ακούσει ότι το child in time το είχε δώσει άλλο συγκρότημα στους purple αλλά δεν το έψαξα καθόλου , γιατί ενώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις διασκευές δεν διανοούμουν καν , ότι αυτό το τραγούδι μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο συγκρότημα. Αν δεν είχε διασκευαστεί-κλαπεί-δοθεί πιστεύω θα πέρναγε με ψιλά γράμματα στην ιστορία του rock , ενώ τώρα , θεωρείτε ύμνος. κακώς κάκιστα αν δεν έβαλαν credits http://en.wikipedia.org/wiki/Child_in_time Συμφωνώ απόλυτα. Γίνε ο ήρωας του εαυτού σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gp2Jmtob_SQ απο αποψη συνθεσης-ενορχηστρωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Καλά θέλετε να πείτε πως δεν είπε κανείς το Smoke on the water? Απλά κ ωραία. Το πλέον αναγνωρίσιμο κομμάτι ever. I claim it, hear and weep ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klhronomos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Βασικά ΕΓΩ έχω γράψει και μου έκλεψαν: Canon σε Ρε+,κάποιος παχελμπέλ, Καταχνιά,κάποιος Ζαμπέτας Το Κονσέρτο,κάποιος Χατζιδακης,της τζοκόντας βρε αθεόφοβε ;D Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 ΤΟ ΤΡΟΥΠΕΡ. ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση