evil twin Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 καλημερα θα ηθελα να ικανοποιησω τη περιεργεια μου με το να σας θεσω το εξης απλο θεμα: απο ολη τη παγκοσμια μουσικη παραγωγη (συνθεση) ολων των ειδων, γλωσσων , πολιτισμων κλπ κλπ ποιο κομματι, τραγουδι, συνθεση η εργο θα θελατε η εχει ζηλεψει και θα θελατε να εισαστε ο συνθετης του??? ποια μουσικη σας εχει συγκινησει τοσο ωστε να εχετε πει απο μεσα σας "ποσο θα ηθελα να ειχα γραψει εγω αυτο το κομματι" ....αυτα 8) εγω θα ηθελα πολυ να ειχα γραψει / εμπνευστει το ELEANOR RIGBY των BEATLES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 αυτα τα 2: 1."You don't know what love is" (lyrics by Don Raye-music by Gene De Paul) 2."Καθε ηλιοβασιλεμα" ( Στίχοι: Κώστας Ψυχογιός-Μουσική: Γιώργος Μανισαλής) σαφως τα "καλυτερα" τραγουδια που εχω ακουσει ποτε μου,θα εδινα το δεξι μου χερι για να τα ειχα γραψει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hZDlnU5zwwE Αυτό ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Mozart - Requiem χαλαρά χωρίς δεύτερη σκέψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Αν μπορούσα να διαλέξω ολόκληρο δίσκο, χαλαρά "το χαμόγελο της Τσοκόντας" του Μάνου Χατζιδάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bullfrog Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Σήμερα θα ήθελα αυτό... http://www.youtube.com/watch?v=u33nAt2DsXU αύριο... ξαναρώτα με ;D Make a married woman laugh and youre halfway there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Freebee Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Beatles - A Day In The Life Bacharach/David - Walk On By If it's worth doing, it's worth overdoing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 jets to brasil - wish list Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Guns and roses Rocket Queen 45rpm single extended version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Το Snow Goose των Camel ενα ...κομμάτι είναι όλο το album rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση