Superfunk Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Τον Gatton τον ειχα δει ζωντανα πρωτη φορα το χειμωνα του 1984 στην DC,με ειχε παει ο ξαδερφος μου χωρις να με προειδιποιησει....(δεν τον ηξερα ως τοτε) ΤΙ θα δω.......εκανα κανα 3ημερο να συνελθω... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Αν και δεν ειναι στο στιλ μου.....απλα υποκλινομαι :P..... Αλλος για σαγονιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...... :o :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 ;D :D :) :( >:( ??? :-\ :-X Πιστεύω να τα έχω με τη σωστή σειρά για να δείξω το πως ένιωσα κατά τη διάρκεια του τραγουδιού. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Αυτά είναι να παίζεις σόλο,να μήν σου φεύγει νότα κ όταν σβήσει το τσιγάρο να έχεις τελειώσει το τραγούδι... ;D Φοβεροί οι τύποι!!! :o http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Τον Gatton τον ειχα δει ζωντανα πρωτη φορα το χειμωνα του 1984 στην DC,με ειχε παει ο ξαδερφος μου χωρις να με προειδιποιησει....(δεν τον ηξερα ως τοτε) ΤΙ θα δω.......εκανα κανα 3ημερο να συνελθω... ;D έχει τύχη να δεις και τον Stevie Ray Vaughan?,γιατί απ οτι καταλαβαίνω έχεις κάνει αρκετά στο εξωτερικό και δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο και αυτό :) ...και να σιχαίνεσαι την κιθάρα άμα δεις αυτά τα μεγαθήρια επί σκηνής ,την επομένη το πρωί τραβάς στο πλησιέστερο μουσικό κατάστημα για την αγορά της πρώτη σου κιθάρας!!! ;D αλίμονο αν δεν μας βομβάρδιζαν με τρανταχτά ερεθίσματα για την κιθάρα και για την μουσική γενικότερα καλλιτέχνες τέτοιας βαρύτητας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 ...και να σιχαίνεσαι την κιθάρα άμα δεις αυτά τα μεγαθήρια επί σκηνής ,την επομένη το πρωί τραβάς στο πλησιέστερο μουσικό κατάστημα για την αγορά της πρώτη σου κιθάρας!!! ;D αλίμονο αν δεν μας βομβάρδιζαν με τρανταχτά ερεθίσματα για την κιθάρα και για την μουσική γενικότερα καλλιτέχνες τέτοιας βαρύτητας! +1.000 EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E7#9 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 μπορεί να το έχετε ήδη δει αλλά μια επανάληψη δεν βλάπτει νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny guitar Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 μεγαλος κιθαριστας με απιστευτη τεχνικη (Hybrid PIcking). δεν ειναι τυχαια η δηλωση του steve vai "danny gatton comes closer than enyone else to being the best guitarist ever lived" THE TELEMASTER!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asffm71 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Φοβερό να σου κάνει μάθημα στο κούρντισμα και στην πενα και να έχει δίκιο!!! Άκου λέει όσοι καπνίζεται να τρίβεται τη στάχτη στα δάχτυλα να μη σας φεύγει η πένα...Ημίθεος και βάλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ioannis-d Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 shredding blues:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση