ELIANIOS Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 @IBRG σκεφτηκα να παω στη λουγχθανσα μιας και μενει ο πατερας μου φρανκφουρτη που ειναι η σχολη αλλα δεν μπορω να ζητησω 50 χιλιαρικα απο τους δικους μου μονο για τη σχολη(ιδιωτικη) @ELIANIOS ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!! 50.000$ εφαγε ενας φιλος μου πριν 20χρονια στο Αμερικη για 12 μηνες. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezas470 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 αμα τα χε βγαλει ο ιδιος με γεια του.. αν τα πηρε απο γονεις παλι με γεια του που δεν ειχε τυψεις ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 ο συγκεκριμενος δε θα μπορουσε να κανει τιποτ αλλα στη ζωη του. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Αερόμπατσος εεε; Απο κάτω μου θα σ'είχα αν ήσουν σειρά 'μ! ;D θα σε μαθω να κανεις το 3-5 και αλλαγη με τα χερια νιουφη ! Πε κα Παι ! ;D ;D ;D Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pureanalog Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Είμαι σίγουρος ότι αυτό ακριβώς σκέφτονται όταν τραβάνε τα g στα f-16 πάνω από το Αιγαίο προσπαθώντας να μη λιποθυμήσουν από τα black- ή το red-outs, αντί να κάθονται και να κάνουν τους μάγκες πίσω από τα πληκτρολόγιά τους... Για καθε έναν τέτοιο καθημερινό ήρωα υπάρχουν και άλλοι 1000 κάτω στα γραφεία που ολημερίς είτε ξύνουν τα @@ είτε εξυπηρετούν μία άχρηστη γραφειοκρατεία που δικαιολογεί και την καρέκλα τους... τέσπα, αφού λύθηκε το θέμα οκ. τώρα για αυτό που λες οτι κάποιοι δεν εχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν τα παιδιά τους πάω πάσσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Για καθε έναν τέτοιο καθημερινό ήρωα υπάρχουν και άλλοι 1000 κάτω στα γραφεία που ολημερίς είτε ξύνουν τα @@ είτε εξυπηρετούν μία άχρηστη γραφειοκρατεία που δικαιολογεί και την καρέκλα τους... Δεν συμφωνώ με αυτά που λές απλά το αναφέρω δεν θα το συζητήσουμε..ήδη το παρατράβηξες με το 1000(εντυπώσεις)...αλλά έχει μια βάση το σκεπτικό σου για την άχρηστη γραφειοκρατία..Σου μιλάω εκ των έσω seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Ρε βύσματα, όλοι αεροπορία ήσασταν? (κι εγώ εκεί ήμουν) ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Ρε βύσματα, όλοι αεροπορία ήσασταν? (κι εγώ εκεί ήμουν) ;D ΟΧΙ και ολοι αγορι μου.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 ΠΟ-ΛΕΜΙΚ-Η Α-ΕΡΟ-ΠΟΡ-ΙΑ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jobforacowboy Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Να κανω μια αντιστροφη ερώτηση ομως που με απασχολει εμένα? Την αλλη εβδομαδα παιζω στο Ραδιο Αρβύλα. Να παω εκει με το F16, το F14 η μηπως να τσεκάρω τον καιρο μηπως με πεταξουν κατι φιλοι μου με το Super Puma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση