ibanezas470 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Ξερετε αν επιτρεπονται μουσικα οργανα σε στρατιωτικες σχολες?? συγκεκριμενα ακουστικη κιθαρα στη σχολη ικαρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Απ' ό,τι γνωρίζω, στη σχολή Ικάρων, γίνεται ίσως η σκληρότερη και αυστηρότερη εκπαίδευση απ' όλες τις σχολές αξιωματικών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Δεδομένου αυτού, πιστεύω ότι ούτε να σφυρίζεις δεν επιτρέπεται, πόσο μάλλον να έχεις κιθάρα. Τουλάχιστον μέχρι κάποιο στάδιο της εκπαίδευσης. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezas470 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 η σκληροτερη πρεπει να γινεται σε αλλο σωμα δεν ξερω ακριβως ποιο μιας και δεν ενδιαφερομαι για καποιο αλλο αλλα λεω μπας και επιτρεπεται μιας και αποσω ξερω λογω της ιδιαιτεροτητας της δεν ειναι ολοι τοσο στρατοκ@υλοι.. παντος ειδα στο site οτι εχουνε δικη τους ορχηστρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Αν βρείς χρόνο για κατούρημα πες μου να σου φέρω την κιθάρα κρυφά στην τουαλέτα... :-\ seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δείς πως είναι τα πράγματα εκεί κ μετά βλέπεις αν σε πέρνει να πάρεις κ την κιθάρα σου... Πάντως (γνώμη μου πάντα) επειδή έπαιζα στην ορχήστρα όταν είχα πάει στρατό ήταν καλή καβάντζα ;) Τώρα για Ικάρων δεν ξέρω τι παίζει :-\ Πάντος όταν η άλλη έκαναν λάντζα εμείς παίζαμε Hendrix ;D ;D ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Ξερετε αν επιτρεπονται μουσικα οργανα σε στρατιωτικες σχολες?? συγκεκριμενα ακουστικη κιθαρα στη σχολη ικαρων Είμαι αρκετά σίγουρος πως αν έχουν ιστοσελίδα, θα έχουν και τηλέφωνο. Πάρε τους τηλέφωνο (κράτα και ένα όνομα, με ποιόν μίλησες), και αν σου πει "ναι" σκάσε μύτη στη σχολή με τραγιάσκα, ριγέ βερμούδα, γυαλιά ηλίου (Σεπτέμβριος ακόμη), και μια κιθάρα στην πλάτη. Και λιγάκι πιο σοβαρά: Μπές στη σχολή, καταρχήν. Κάτσε τη βασική εκπαίδευση και στην πρώτη άδεια (1-2 μήνες είναι; ) πας σπίτι και την φέρνεις αν είναι. Μέχρι τότε θα ξέρεις. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 και στην πρώτη άδεια (1-2 μήνες είναι; ) Νέος...δεν έχεις πάει φαντάρος? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Νέος...δεν έχεις πάει φαντάρος? Καρακόλι ήμουν... άσε... Ικάρων είναι το ίδιο με τη βασική εκπαίδευση του υπολοίπου στρατου; Καμμιά 15αρια-20αρια μέρες; Φανταζόμουν ότι είναι παραπάνω. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 σχολή ΙΚΑΡΩΝ πας αγόρι μου, τι τη θέλεις την κιθάρα? ::) qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Καρακόλι ήμουν... άσε... Ικάρων είναι το ίδιο με τη βασική εκπαίδευση του υπολοίπου στρατου; Καμμιά 15αρια-20αρια μέρες; Φανταζόμουν ότι είναι παραπάνω. Καμμία σχέση είναι 4 χρόνια ΤΡΕΛΛΗ εκπαίδευση seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση