V-ANGEL Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Γεια σας φιλοι μου κιθαριστες και μη....ειμαι κατοχος μιας πολυς σπανιας του κιθαρας...Mr. luthier john carruthers ενα πανεμορφο και μοναδικο μοντελο οπως εκεινος ξερει να φτιαχνει και μονο....GOD BLESS HIM.... επειδη δεν γνωριζω αλλους κατοχους.. θελω οσοι ειναι κατοχοι να μοιραστουμε custom στιγμες.... :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 βαλε και καμια φωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Αυτος εδω ειναι? http://www.carruthersguitars.com/ Δεν νομιζω να υπαρχουν αλλες στην Ελλαδα, εδω δεν υπαρχουν απο πιο γνωστους luthiers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Γεια σας φιλοι μου κιθαριστες και μη....ειμαι κατοχος μιας πολυς σπανιας του κιθαρας...Mr. luthier john carruthers ενα πανεμορφο και μοναδικο μοντελο οπως εκεινος ξερει να φτιαχνει και μονο....GOD BLESS HIM.... επειδη δεν γνωριζω αλλους κατοχους.. θελω οσοι ειναι κατοχοι να μοιραστουμε custom στιγμες.... :) :) :) ειναι και ο boblamia σιγουρα , την ειχε βαλει σε αγγελια Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση