sotoman Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 αγορασα μια κιθάρα epiphοne lespaul-100 πριν απο κανα μήνα και σε ασχετες στιγμες ο διακόπτης treble rythm(για τους μαγνήτες δλδ)κολλαγε κλπ.οταν την πήγα στο μαγαζί μου ειπαν οτι μαζεύει σκόνη και πρέπει να ρίχνω λίγο οινόπνευμα.αυτό ομως μου το παθαίνει μια φορα στις 2-3 μερες με χρηση το πολύ 3 ώρες την βδομαδα.μηπως με δουλεύουν και μου πούλησαν χαλασμένη κιθάρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 plz απαντηστε πριν κλεισουν τα μαγαζια αν ειναι να τους την παω πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 οι περισσοτερες ασιατικες κιθαρες εχουν πολυ κακης ποιοτητας διακοπτες και ηλεκτρικα,βαλε εναν καλο αμερικανικο διακοπτη (10 ευρω κανει περιπου) και να στον "φτιαξουν" και ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ 8O παλι θα χαλασει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 που θα βρω διακόπτη? πως θα το βαλω?δεν θελει κολλητήρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Θέλει κολητήρι. Να την επιστρέψεις να στην φτιάξουν εκείνοι. Μόνιμα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 μου ειπαν πως μαζευει σκονη.οποτε δεν ξερω αν θα μου το αλλαξουν.απο τον κεβορκιαν την πηρα(μαλακια ε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 oι ανθρωποι που σου πουλησαν την κιθαρα προφανως εχουν σχεση με το αθλημα οσο εχω εγω με την κηπουρικη... :roll: ακου ..μαζευει σκονη!σιγα μη μαζευει & μακα! :twisted: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 oι ανθρωποι που σου πουλησαν την κιθαρα προφανως εχουν σχεση με το αθλημα οσο εχω εγω με την κηπουρικη... παρεπιπτωντος αν θελεις κανα αυτοματο ποτισμα για κηπους η μπαλκονια πες μου :lol: (πρεπει να παω το saxo μου για service και εχω εξοδα... :roll: κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 αν την επιστρέψεις (για να σου αλλάξει διακόπτη) στον ίδιο άνθρωπο που σου ειπε να ρίχνεις οινόπνευμα, πρόσεξε μην σου κάνει τις κολλήσεις με λόγκο :? Aπό κάποιον που πρότεινε οινοπνευμα, όλα να τα περιμένεις.. ακόμα και λόγκο! (εκτός κι αν τα πραγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι, ελπίζω πως δεν έφτασε εδω η ιστορία "σπασμένο τηλέφωνο") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 Αυτήν την ιστορία με το οινόπνευμα την έχω ξανακούσει(μέσα σε μαγαζί) αλλά δε φαντάστηκα ότι μιλάμε για τέτοια πατάτα.Ίδια ακριβώς περίπτωση διακόπτης προβληματικός You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση