Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένος επιλογέας σε νέα Epiphοne

sotoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγορασα μια κιθάρα epiphοne lespaul-100 πριν απο κανα μήνα και σε ασχετες στιγμες ο διακόπτης treble rythm(για τους μαγνήτες δλδ)κολλαγε κλπ.οταν την πήγα στο μαγαζί μου ειπαν οτι μαζεύει σκόνη και πρέπει να ρίχνω λίγο οινόπνευμα.αυτό ομως μου το παθαίνει μια φορα στις 2-3 μερες με χρηση το πολύ 3 ώρες την βδομαδα.μηπως με δουλεύουν και μου πούλησαν χαλασμένη κιθάρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι περισσοτερες ασιατικες κιθαρες εχουν πολυ κακης ποιοτητας διακοπτες και ηλεκτρικα,βαλε εναν καλο αμερικανικο διακοπτη (10 ευρω κανει περιπου) και να στον "φτιαξουν" και ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ 8O παλι θα χαλασει.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Administrator

Θέλει κολητήρι.

Να την επιστρέψεις να στην φτιάξουν εκείνοι. Μόνιμα.

Live and let Live.

oι ανθρωποι που σου πουλησαν την κιθαρα προφανως εχουν σχεση με το αθλημα οσο εχω εγω με την κηπουρικη... :roll:

ακου ..μαζευει σκονη!σιγα μη μαζευει & μακα! :twisted:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

oι ανθρωποι που σου πουλησαν την κιθαρα προφανως εχουν σχεση με το αθλημα οσο εχω εγω με την κηπουρικη...

παρεπιπτωντος αν θελεις κανα αυτοματο ποτισμα για κηπους η μπαλκονια πες μου :lol: (πρεπει να παω το saxo μου για service και εχω εξοδα... :roll:

κεραυνοπουλο εν δραση!!!

αν την επιστρέψεις (για να σου αλλάξει διακόπτη) στον ίδιο άνθρωπο που σου ειπε να ρίχνεις οινόπνευμα, πρόσεξε μην σου κάνει τις κολλήσεις με λόγκο :?

Aπό κάποιον που πρότεινε οινοπνευμα, όλα να τα περιμένεις.. ακόμα και λόγκο! (εκτός κι αν τα πραγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι, ελπίζω πως δεν έφτασε εδω η ιστορία "σπασμένο τηλέφωνο")

Αυτήν την ιστορία με το οινόπνευμα την έχω ξανακούσει(μέσα σε μαγαζί) αλλά δε φαντάστηκα ότι μιλάμε για τέτοια πατάτα.Ίδια ακριβώς περίπτωση διακόπτης προβληματικός

You are wrong f**ked and overatted...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου