Superfunk Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 πάντως όταν χρησιμοποιείς τη λέξη "αυτονόητος/η/ο" για να αποφύγεις να τεκμηριώσεις κάτι που μόλις είπες, η λέξη απλά χάνει την έννοιά της μα νομιζω οι ο ορισμος της λεξης "αυτονοητο" ειναι σαφεστατος αυτονόητος επίθ α / θ / ουδ αυτονόητος, αυτονόητη, αυτονόητο [afto'noitos, afto'noiti, afto'noito] προφανής δηλ.δεν χρειαζεται καμμια εξηγηση,τεκμηριωση ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 μα νομιζω οι ο ορισμος της λεξης "αυτονοητο" ειναι σαφεστατος δηλ.δεν χρειαζεται καμμια εξηγηση,τεκμηριωση ;) ...πράγμα που κάθε άλλο παρά ισχύει με όσα εσύ λες και χαρακτηρίζεις "αυτονόητα" ώστε να αυτο-απαλλαγείς από την ανάγκη για τεκμηρίωση να που συμφωνούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 gdevelek, συμφωνώ. Έχεις δίκιο, έχεις δίκιο, έχεις δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Μια σούμα κάποιων από αυτούς που ήδη αναφέρθηκαν και μερικών άλλων: S. J. Hawkins, J. Hendrix, J. Morrison, Iggy Pop, Lou Reed, Roger Waters, Ozzy, Johnny Lydon, Ian Curtis, Joe Strummer, Lemmy, Zack de la Rocha… Οι φωνητικές ικανότητες των παραπάνω - και υπάρχουν και πολλοί άλλοι - ήταν/είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριες, και στη χειρότερη ουσιαστικά ανύπαρκτες. Αν κάποιος απορρίπτει όλους αυτούς (απορρίπτοντας ταυτόχρονα και τη μισή και βάλε ιστορία του ροκ), τότε ναι, μπορεί με ελαφριά καρδιά να απορρίψει και τον Αγγελάκα, μόνο με βάση το αν τραγουδάει καλά ή όχι (και όντως πιο πολύ απαγγέλλει παρά τραγουδάει). Είναι τελείως διαφορετικό το "δεν μ' αρέσει, τελεία" από το "δεν είναι φωνάρα άρα εξ ορισμού απορριπτέος". Τουλάχιστον αν μιλάμε για ροκ και όχι για όπερα… Σημειωτέον, ούτε εγώ είμαι ο φανατικότερος οπαδός των Τρυπών, αλλά έχουν πολλά κομμάτια που μου αρέσουν, και έδωσαν μια γερή κλωτσιά στον κώλο της ελληνικής ροκ σκηνής, κάτι που εμείς που προλάβαμε το Σιδηρόπουλο να παίζει Σάββατο βράδυ σε μισοάδειο "ΑΝ" (ναι αυτόν το Σιδηρόπουλο), το εκτιμήσαμε ιδιαίτερα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Freebee Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Το "rock" (με την ευρύτερη έννοια) νομιμοποίησε (με το -έτσι θέλω- ίσως) τον δημιουργό/τραγουδοποιό να ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του όπως τα νιώθει και τα έχει φανταστεί (στο κάτω-κάτω δικά του είναι). Μήπως ο Dylan (κατεξοχήν άφωνος) δεν θα έπρεπε να τραγουδάει? If it's worth doing, it's worth overdoing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Πώπω... Πώς μου ξέφυγε ο Dylan από την παραπάνω λίστα; ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Μια σούμα κάποιων από αυτούς που ήδη αναφέρθηκαν και μερικών άλλων: S. J. Hawkins, J. Hendrix, J. Morrison, Iggy Pop, Lou Reed, Roger Waters, Ozzy, Johnny Lydon, Ian Curtis, Joe Strummer, Lemmy, Zack de la Rocha Οι φωνητικές ικανότητες των παραπάνω - και υπάρχουν και πολλοί άλλοι - ήταν/είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριες, και στη χειρότερη ουσιαστικά ανύπαρκτες. Αν κάποιος απορρίπτει όλους αυτούς (απορρίπτοντας ταυτόχρονα και τη μισή και βάλε ιστορία του ροκ), τότε ναι, μπορεί με ελαφριά καρδιά να απορρίψει και τον Αγγελάκα, πράγματι φίλε μου, στα φωνητικά, ο Iggy Pop κι ο Αγγελάκας είναι στην ίδια κατηγορία spy δεν ξέρω αν συμφωνείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 πράγματι φίλε μου, στα φωνητικά, ο Iggy Pop κι ο Αγγελάκας είναι στην ίδια κατηγορία spy δεν ξέρω αν συμφωνείς... Διέκρινα ένα τόνο ειρωνείας στο ποστ σου ή μου φάνηκε; Αν ναι, πες μου να σου απαντήσω. Αν όχι, αγνόησε αυτά που μόλις έγραψα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Πολλοί γράψατε για την φωνή του Αγγελάκα, ενώ κανείς (ούτε καν ο ίδιος) έχει πεί ότι είναι άνω του μετρίου. Εμένα προσωπικά με ανατριχιάζει η χροιά του και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πάθος του που βγάζει σε κάθε τραγούδι. Για αυτό γουστάρω είτε απαγγέλει/τραγουδάει/ψιθυρίζει/ουρλιάζει. Περισσότερο απ'όλα μ' αρέσει ότι απο το 83 η στάση του παραμένει ίδια και δεν διαβρώθηκε απο το σύστημα. Όπως δήλωσε ο Κατσιμίχας "Είναι από τους ανθρώπους που γουστάρω στην Ελλάδα γιατί μια ζωή τον τρώνε τα ρούχα του" Επίσης ενα μεγάάάάάάάάάάάάάλο ευχαριστώ στον Alejandro για αυτό το διαμάντι που μας χάρισε. http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Ωραία συνέντευξη. Καλές απόψεις. Η μουσική του και η φωνή του προσωπικά....δεν, αλλά αρκετοί στίχοι του μου φάνηκαν καλοί. Γενικότερα είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχει αφήσει σημαντικό στίγμα στη μουσική. Όπως δήλωσε ο Κατσιμίχας "Είναι από τους ανθρώπους που γουστάρω στην Ελλάδα γιατί μια ζωή τον τρώνε τα ρούχα του" Αυτό το είπε ο συνθέτης του "Ρίτα, Ριτάκι;" Που έστελνε και επιστολές στον Χατζηγιάννη; Πολύ μ' αρέσει η χώρα μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση