Προς το περιεχόμενο

μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συνεντευξη του γιαννη αγγελακα!

dr.peters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα και εγω μια απο τα ιδια ειμαι (Jagger,Dylan,John Lee Hooker,Nick Cave και αλλοι),οι μονοι οντως καλλιφωνοι τραγουδιστες που μου αρεσουν ειναι οι ελληνες λαϊκοι τραγουδιστες... ;D

Αυτό για τον Jagger πιστεύω ότι το 'γραψες για πλάκα.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 108
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αυτό για τον Jagger πιστεύω ότι το 'γραψες για πλάκα.

Γιατί βρε συ Νέστορα, είναι;

Ασε όλα τα άλλα θετικά του αλλά ως τραγουδιστής .....  :-\

Μάλλον εξαιρετικό μίμο θα τον χαρακτήριζα.

Και ξέρεις πόσο μ' αρέσουν οι Stones & ο Jagger  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

και για τον Dylan (60's/70's) και τον Cave για πλάκα το 'γραψε, απλά δεν το ξέρει ακόμη  8)

και για τον Neil Young στο παρελθόν για πλάκα το 'γραψε...

γενικά όταν το θέμα πάει από κιθάρα στα φωνητικά, γράφει διάφορα...  ::)

Γιατί βρε συ Νέστορα, είναι;

Ασε όλα τα άλλα θετικά του αλλά ως τραγουδιστής .....  :-\

Μάλλον εξαιρετικό μίμο θα τον χαρακτήριζα.

Και ξέρεις πόσο μ' αρέσουν οι Stones & ο Jagger  ;)

Εμένα να δεις.

Και παρεπιπτόντως είναι ένας από τους τραγουδιστές. (Αν και θα 'πρεπε να το γράψω με κεφαλαία).

InfluenSir!

Βαριεμαι να αξηγω τα αυτονοητα,ολοι οσοι εγραψα ειναι υπεροχοι τραγουδιστες αλλα καλλιφωνοι δεν ειναι και καποιοι απο αυτους ειναι και...out of tune μονιμα..... ;D ;D,παρολα αυτα τους λατρευω.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

''Αν είναι να ψάχνεις ακροατήριο μέσα απ' το Fame Story, καλύτερα παραιτήσου''

''Τη μουσική σου πρέπει να τη στηρίζεις και με την ηθική σου και με τη στάση σου''

απλά..

Βαριεμαι να αξηγω τα αυτονοητα,ολοι οσοι εγραψα ειναι υπεροχοι τραγουδιστες αλλα καλλιφωνοι δεν ειναι και καποιοι απο αυτους ειναι και...out of tune μονιμα..... ;D ;D,παρολα αυτα τους λατρευω.

πάντως όταν χρησιμοποιείς τη λέξη "αυτονόητος/η/ο" για να αποφύγεις να τεκμηριώσεις κάτι που μόλις είπες, η λέξη απλά χάνει την έννοιά της

Καλό θα ήταν να θυμηθείτε ότι κάποιος... Lou Reed έχει γράψει ιστορία απαγγέλοντας.

(Κατά τη γνώμη μου σε αυτού του είδους "τραγουδιστικής σχολής" εμπίπτει ο Αγγελάκας.

If it's worth doing, it's worth overdoing

• Guru

πάντως όταν χρησιμοποιείς τη λέξη "αυτονόητος/η/ο" για να αποφύγεις να τεκμηριώσεις κάτι που μόλις είπες, η λέξη απλά χάνει την έννοιά της

μα... είναι αυτονόητο! ;D

Τώρα, σοβαρά. Μου αρέσουν οι τρύπες, πάντα μ'άρεσαν (από κάπου στο λύκειο, τέλος πάντων, γύρω στις αρχές του '90 (93-95...). Ο Αγγελάκας έχει φωνή (όπως φάνηκε με το παραπάνω βίντεο), αν και με τίποτα δε μπορείς να τον πεις φωνάρα. Το στυλ που έβγαλε στα τραγούδια, μου φαίνεται ότι βγήκε πιο πολύ από ανάγκη, παρά από γνήσια επιλογή (<- έτσι νομίζω, δε γνωρίζω, οκ?).

Τα τραγούδια είχαν αυθεντικότατα στοιχεία, ειδικά για την εποχή τους (scratching στο δίσκο, ένα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι, και άλλα πολλά), και οι παραγωγές, τουλάχιστον για την εποχή τους ήταν οι μοναδικές που "ακούγονταν σαν να είναι εξωτερικού".

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου