audiokostas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Για 2χ10 ψάχνομαι. Προβοroom και μικρά μπαράκια καλύπτονται και με 2χ10............... me thinks. Αλλά θα δω στις σειρές που μου δωσες, τα αντίστοιχα 10άρια. Thanks ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Ναι σορυ, 2χ10 ηθελα να γραψω, κεκτημενη ταχυτητα απο κιθαροσυνηθεια βλεπεις :) Και με 2χ10, ειδικα αν σηκωνει βατ, μια χαρα θα εισαι στις περισοτερες περιπτωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Βέβαια ήταν άλλη η χάρη όταν έπαιξα πριν λίγες μέρες (σε μεγάλο δωμάτιο ταράτσας !!!) εκεί που προβάρει γνωστό συγκρότημα με 4Χ12 + 1Χ15 Peavey. Βήχας, έρωτας, λεφτά, κυβικά, ίντσες (ξεχνάω κάτι; ), δεν κρύβονται. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Μπα, και μενα αμα δεις τις κιθαρες μου θα πεις πολλα λευτα, αλλα καλωδια στις οικοδομες τραβαω και τοιχους τρυπαω ;D απλα δεν εχω καθολου εξοδα, και ολα τα λευτα πανε εκει. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση