spbbassman Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Θα ήθελα να μου προτείνετε ενισχυτές μπάσου για funky και groove Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Γραψε κανεναν τιτλο της προκοπης γιατι βοηθεια δεν βλεπω να ερχεται (κανεις δεν θα καταλαβει τι ζητας ωστε να ανοιξει το thread σου) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Κ αν το ανοίξει πάλι θα ψάχνει να δει και τι εννοεί για φάνκι κ γκρουβ... Για τι χρήση τον προορίζεις (σπίτι, πρόβες, λάιβ) πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις, κάποιες προτιμήσεις που τυχόν έχεις. Αν έχεις ακούσει κάποιους και έχεις κάτι στο νου σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 εγώ νόμιζα ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ζήταγες αίμα...Τρόμαξα seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 εγώ νόμιζα ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ζήταγες αίμα...Τρόμαξα χαχααχχχα μια από τα ίδια χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spbbassman Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Λοιπόν μάγκες εχώ στο νου μου τον hartke,λεφτά μέχρι 800 ευρό και τον θέλω για πρόβες αλλά και για live.Είμαι καινούργιος και ακόμα δεν τα έχω μάθει τα κόλπα πως λειτουργείται στο site και εκτός αυτού έπαιζα κόντρα μπάσο και δεν ξέρω πολλά από ενισχυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Λοιπόν μάγκες εχώ στο νου μου τον hartke,λεφτά μέχρι 800 ευρό και τον θέλω για πρόβες αλλά και για live.Είμαι καινούργιος και ακόμα δεν τα έχω μάθει τα κόλπα πως λειτουργείται στο site και εκτός αυτού έπαιζα κόντρα μπάσο και δεν ξέρω πολλά από ενισχυτές μιλας για COMBO ενισχυτη ετσι ??? EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 ριξε μια ματια και σε αυτον εδω,ο οποιος εχει και προενισχυση με λαμπα http://www.thomann.de/gr/ampeg_ba300_210.htm μπορεις επισης να κοιταξεις και για κανενα SWR EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Kαλή λύση επίσης. Η GK έχει καλό όνομα και καλό ήχο με πολύ definition. Λίγο ξερός αλλά για φάνκ που τον θέλεις μιά χαρά θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spbbassman Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Όχι κεφαλοκαμπίνα λέω ή μήπως δεν επαρκούν τα χρήματα?Εγω έλεγα για hartke κεφαλοκαμπίνα απ'ότι έχω δει έχουν καλές τιμές.Έχει παίξει κανένας με hartke για να μου πει μία γνώμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση