Προς το περιεχόμενο

[Fender] service ενισχυτή

sotoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας.ειμαι καινουργιος εδω :roll: .

εχω ενα μικρό ενισχυτή fender που ταχει παιξει αρκετα.δεν κανει το ρυθμιστικό της φωνής, το καναλι overdrive ειναι νεκρό και γενικα ειναι χαλια.ξερει κανείς που μπορώ να των φτιαξω???

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Toν ενισχυτή σου μπορείς να τον δώσεις για επισκευή στο Rockpile (Χαρ.Τρικούπη και Σόλωνος) στον Peter έχει εναν ειδικευμένο στα μουσικά ηλεκτρονικά και ενισχυτικά.

ο δικός μου ενισχυτής (μετά απο αντίστοιχο δικό μου ερώτημα, για σέρβις) βρίσκεται αυτες τις μέρες στα έμπειρα χέρια του toneless (μέλος του νόιζ). Eπικοινώνησε μαζί του...

Πέρνα απο μαγαζιά επισκευών στην Αθήνα να ρωτήσεις.

Βέβαια, απο ότι κατάλαβα είναι τρανζιστοράτος -και κατα προέκταση- μάλλον κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί του... Αν δεν καταφέρεις τίποτα, στείλε μου pm. 8)

Άκου να δεις.

Πέρνα απο μαγαζιά επισκευών στην Αθήνα να ρωτήσεις.

Βέβαια' date=' απο ότι κατάλαβα είναι τρανζιστοράτος -και κατα προέκταση- μάλλον κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί του... Αν δεν καταφέρεις τίποτα, στείλε μου pm. 8)[/quote']

θα πάω απο δευτέρα.θα σεχω σαν plan b :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου