sotoman Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 γεια σας.ειμαι καινουργιος εδω :roll: . εχω ενα μικρό ενισχυτή fender που ταχει παιξει αρκετα.δεν κανει το ρυθμιστικό της φωνής, το καναλι overdrive ειναι νεκρό και γενικα ειναι χαλια.ξερει κανείς που μπορώ να των φτιαξω??? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lowstrung Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Toν ενισχυτή σου μπορείς να τον δώσεις για επισκευή στο Rockpile (Χαρ.Τρικούπη και Σόλωνος) στον Peter έχει εναν ειδικευμένο στα μουσικά ηλεκτρονικά και ενισχυτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 ο δικός μου ενισχυτής (μετά απο αντίστοιχο δικό μου ερώτημα, για σέρβις) βρίσκεται αυτες τις μέρες στα έμπειρα χέρια του toneless (μέλος του νόιζ). Eπικοινώνησε μαζί του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2006 toneless kane ena post na se do Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2006 Τσά! εδώ είμαι... :lol: Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2006 Πέρνα απο μαγαζιά επισκευών στην Αθήνα να ρωτήσεις. Βέβαια, απο ότι κατάλαβα είναι τρανζιστοράτος -και κατα προέκταση- μάλλον κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί του... Αν δεν καταφέρεις τίποτα, στείλε μου pm. 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2006 Πέρνα απο μαγαζιά επισκευών στην Αθήνα να ρωτήσεις. Βέβαια' date=' απο ότι κατάλαβα είναι τρανζιστοράτος -και κατα προέκταση- μάλλον κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί του... Αν δεν καταφέρεις τίποτα, στείλε μου pm. 8)[/quote'] θα πάω απο δευτέρα.θα σεχω σαν plan b :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση