Iasonas81 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Έχετε κάποιο plugin arpeggiator να μου προτείνετε; Και όχι το catanya, καλύτερο ή έστω ισάξιο του... ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Iasonas81 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Διευκρίνηση. Το Catanya είναι vsti ενώ εγώ θέλω ένα plugin να το πετάω σε όλα τα vsti μου ώστε να φτιάχνω εγώ όπως θέλω εγώ το arpeggiator του. Όπως πχ το έχει το Omnisphere αλλά εγώ θέλω ένα vst (όχι vsti) σαν midi effect για αυτή τη δουλειά μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antoniskoll Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2010 Διευκρίνηση. Το Catanya είναι vsti ενώ εγώ θέλω ένα plugin να το πετάω σε όλα τα vsti μου ώστε να φτιάχνω εγώ όπως θέλω εγώ το arpeggiator του. Όπως πχ το έχει το Omnisphere αλλά εγώ θέλω ένα vst (όχι vsti) σαν midi effect για αυτή τη δουλειά μόνο. Νομίζω υπάρχει το thesys sugarbytes... και μου έχουν πει οτι εκτός απο vst plugin μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν midi out για να ελέγχεις και αλλους ήχους απο άλλα vstplug in το πως? το ψάχνω εδώ... σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση